Kızlarr yardım acil

xuesheng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
253
78
34
Kızlar burada tecrübeli birilerinin fikirlerine ihtiyacım var:)

Bir hafta önce biri ile tanıştım internetten ama üniversitenin sitesinde. Kızmayın nolur. Öğretmenlik yapıyorum ben, o da daha yeni ilk yılında doktorluğunun. Aynı yaştayız, Bana sürekli ilgi gösteriyor her şey çok güzel. her gün mesajlar falan, hatta gece yarıları sesini duymak istedim demeler, her akşam görüşmek istemeler. Whatsapp a girmiyor mesela en son bana ne zaman yazdıysa o saatte kalıyor. Telefonu çalmıyor yanımda. Bir de ben pek ilgilenmiyorum bu da beni onda ulaşılmaz yaptı galiba. Biraz burnu havada davrandım ama bilerek yani normalde öyle biri değilim.Biraz ortam yapmayı seven birine benziyor izmir de okumuş, bir çok kızla da birlikte olduğu belli. Yalnız tamamen de soğuk davranmamak için iki gündür iyi davranıyorum. Çocuk biraz bana ortam yapmak istediği hissini uyandırıyor. Ben ona dedim ki sen aşk adamı değilsin, şimdi benimle alay ediyor mesela gel buraya aşk kadını diye :)
Ama ben güvenemiyorum çünkü daha öncesinde çok şey yaşadım. Güvenim kırık çok fazla. Ona inanmak istiyorum ama inanamıyorum. yanında problem yok ama yanımdan gittiği an aklımda kuruyorum. Biliyorum erken çok erken ama Ben bağlanmak istemiyorum eğer ciddi değilse görüşmek bile istemiyorum ama açık açık da soramıyorum ciddi misin değil misin diye. Çünkü benim şuan onu bu kadar önemsediğimin farkında değil. Sizce ne yapmalıyım?

İyi de böyle ilişki olmaz ki.
Ciddi değilsen görüşmeyelim cümlesini kuramazsın.
Hem onu kendinden soğutursun hem de kendin gereksiz yere havaya girersin.
Bence hislerine göre yaşa.
Eğer kalbinin sesi yanlış yolda olduğunu söylüyorsa bitir,eğer mutluysan devam et.
Her flört ettiğimizle evlenseydik 7 kocalı Hürmüz olurduk hepimiz...

Sohbetlerinden anlarsın aslında ciddiyetinin.
Zamanla belli olacaktır.
Baglan kız kackere sever insan.içinden geldiği gibi ol ama karsı taraf kendini kaf dagında sanmasın

Zamana bırakıp, yaşayarak görmekten başka çareniz yok malesef, hem herkes aynı değil, herkesle de aynı şeyi yaşayacaksın diye birşey yok, yaşananları geçmişte bırak zamanı geldiğinde tecrube olsun sana ama geçmişte yaşadıklarınla hayatına yeni giren insanları yargılama... İnşallah herşey senin için güzel olur

Biz kadinlarin derdi ne acaba? Birisi azicik ilgilenmeye gorsun, hemen hayatimizin merkezine koyuyoruz. Bence ask kadini oldugunu hissettirmek yerine, tam tersini, aska inanmadigini, deger yargilarinin cok farkli oldugunu, kimseye baglanmayan kadin rolunu ustlen. Ya da asik olabilecegin gibi bi insanin henuz var olmadigini, o derece mukemmel bir profil bekledigini, aksi taktirde erkeklere asla baglanmayan, her an yok olabilecek bi kadin oldugunu hissettir.

Yorumlar için teşekkürler hepinize. en iyisi beklemek galiba. Ama etkilenmek istemiyorum cok fazla işte. Onu nasil başarırim bilmiyorum :)

bişe söylicem bence sen ondan hoşlanıyorsun ve etkilendin :) ne kadar etkilenmek istemiyorum desende etkilenmişsin belli :) akışına bırak su akar yolunu bulur şimdiden hayırlı olsun :):)

Ben de sevgilimle üniversitenin sitesinde tanıştım ve yaza evlilik düşünüyoruz inşallah. Ruh eşinle aynı ortamda tanışma inkanın yoksa nette tanışmanın ne mahzuru var şeffaf olunduğu sürece. Ancak ben en başında hiç öyle bir insan olmamama rağmen, bak benim insanlara güvenim yok iki gezeyim tozayım modunu da geçtim eğer birbirimizi tanıdıktan sonra ciddi düşünmeye niyetin yoksa hiç girme hayatıma dedim. O da benim de yaşım geldi senin niyetin yoksa beni oyalama dedi.
Korkmayın kafanızdakileri açık açık söylemeniz sizi daha değersiz veya kezban yapmaz.

Siteden tanıştığı birinle ne kadar ciddi olur bilmiyorum. Alcağını alır yol verir.

Ciddi degilsin, baglanmaktan korkuyosun ama kendini ona baglamak icin ulasilmaz biri olarak gösteriyosun. Amacin ne peki senin? Ilerde birini bulamazsam yan cebimde dursun, bi gün lazim olur durumu mu? Güvenmiyorsan ve en önemlisi baglanmak istemiyorsan birak adam kendine uygun birni bulsun. Bosu bosuna oyalama cocugu.

herşeyden önce
geçmişle, bugünü veya geleceği kıyaslamayın
geçmişte yaşadığınız deneyimleri sadece ders olarak alın, o kadar
geçmiş yüzünden bugüne, geleceğe güvenmemek hata olur sadece
siz bugünü değerlendirin, ona göre güvenin veya güvenmeyin
geçmiş bitti gitti artık

Kimseyi yan cebimde tutmak gibi bir niyetim yokk yanlış anlamayın sadece emin olabilirsem devam edicem ama güvenemiyorum. Ve bu geçmişim yüzünden mi yoksa güven vermediği için mi bilemiyorum. Ayırt edemiyorum suan. Etkilendim evet o yüzden zaten anlamaya calismak

7 gündür internetten tanıştığın biri.7 gündür tanıdığı kız için,sesini duymak istedim deyip aramalar....
7 günde aşk adamı mı değil mi,fikir yürütmeler...
Pardon da,bu ciddi olma olmama meselesi baştan mı oluyor.Yani bir insan biriyle tanışır,ilişki zamanla şekil alır,kafalarına yatarsa evlenme kararı alırlar.Baştan ciddi niye düşünülsün.Ya da düşündün tanıdıkça olmadığını anladın..
Bu kadar hızlı koşma.

Çok haklısıniz ya ben abartıyorum biraz galiba. Olursa olur olmazsa olmaz. 7 gün çok kısa birini tanımak için.

Hem baglanmak istememek hem de ciddi olmasını istemek biraz tezat.

"Aman bağlanmayayım, ciddi değilse bitiricem tetikte bekleyeyim ..." falan gibi uzuun bir liste halinde planlar yaptıkça daha çok bağlanıyorsun aslında. Bilinçaltına işliyor çünkü tüm bunlar.
Biraz flört et, ciddi değilse flört etmeyeyim falan diye kasma. Sen var bırakmak akış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…