kızlarr YARDIIIM...

• Konu Sahibi pamukprensees
  • Başlangıç Tarihi
Maşallah kızına cok sevindim bir sorun olmamasına canım.

gözünaydın canım çok sevindim bebeğine bişey olmamasına allah herkesin yavrusuna bağışlasın

Ay ay maşallah sen kendi döneminde birine numaranı felan ver onlarda bilgilendirrir dogumu vs bisey olsa Allah korusun ayrıca onlarda bı yazar yani hiç okunuyolarmi bu bölümü
çok gecmis olsun yavaş yavaş hareket et artık olurmu cadı kızının Adi ne llcak

maşallah canım ya okurken bende korkttum çok şükür rabbim hepimizin bebişlerini korusun:emir_bebek::emir_bebek:

gözünaydın canım çok sevindim bebeğine bişey olmamasına allah herkesin yavrusuna bağışlasın

çok sağol canım ,ewet allah herkesin yavrusunu sağ sağlim bağışlısın,dualarınız için çok tesekkürler.bugün yine doktora gıdıcemm ,benım kızım biraz uslu olucak galiba,anasına hiç çekmemiş:kedi: yanı bu haftalarda kıpır kıpır olmaları gerekmız mı_? ama hiç hareket etmemesinden çok iyi opuyorumnanaktan

Ay ay maşallah sen kendi döneminde birine numaranı felan ver onlarda bilgilendirrir dogumu vs bisey olsa Allah korusun ayrıca onlarda bı yazar yani hiç okunuyolarmi bu bölümü
çok gecmis olsun yavaş yavaş hareket et artık olurmu cadı kızının Adi ne llcak

:nazar: :)) kendi dönemimden derken nisan anelerinden mi ,kimseyle tanışmışlığım yokki :KK43:( :sm_confused: ayrıca çok sağol canımm düşünmeniz bile yetti morel oldu...yavaş hareket etme konusunda halaa akıllanmadım,iş yerinde olunca mağlum hanii hareketler olabılıyor:1no2: canım kızımın ismine henüz tam karar vermiş değiliz,ama nisan ayına denk geleceği için doğum NİSAN olabilir ismi yerimseniben

maşallah canım ya okurken bende korkttum çok şükür rabbim hepimizin bebişlerini korusun:emir_bebek::emir_bebek:

Amiiin canım.:Saruboceq: allah herkesin bebeğini korusun hayırlı doğumlar nasip etsin herkese..:nazar:

doktora git bence de bunlar ciddi konular

X