kızlarr YARDIIIM...

• Konu Sahibi pamukprensees
  • Başlangıç Tarihi
P

pamukprensees

Ziyaretçi
bugün tam 26 haftalık hamileyım...çarşamba akşamı yerde oturuyordum anideen dengesiz bır şekılde ayağa kalktım çok kötü ağrı girdi yattım hemen dinlendım o akşamdan berii bebeğim hareket etmıyorr oysakı kıpır kıpırdı benım meleğim senağlama kızlar çok korkuyorum doktora gitmek istemıyorum nedense dün bekledım hareket eder dıye tık yok..bugünde öylee çok kötüyüm ne yapmalıyım tatlı bişeyler yedım yattım akşam ama yine hareket etmiyorrr bişey olmasın meleğimeee,(allahım onu bize bağışlasın,herkezin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin )sabahtan berii ağlıyoruumm doktoraa da gitmek istemıyoruuum :çok üzgünüm:

Canim benim kiyamam ya:teselli:

Ama doktora gitmeden rahat edemezsin ki, biz sana simdi ne desek bos olur :çok üzgünüm:

Bir an önce git doktora meleginin durumunu ögren. hem icinde rahatlar.:1hug:

bencede doktorunla ırtıbata gec en azından telefonla ulas durumu anlat bız ne desek bos olur sımdı... ınsallah cok cok ıyı haberlerle gelırsın...

ayy Allah korusun bebeğim hemen doktoru ara veya çikolata ye sırt üstü yat sessizce bekle çok zaman gecmis aslında ediyo olması lazım inşallah kou bisey yoktur sana dua edicem

şekerlişeyler ye ve hiç aksatma doktora gitttttttttttttttt

önemli birsey olucğını sanmıyorum hatta düşünmek istemiyorum.doktoruna gitmende fayda var.eğer yakınlarınızda steteskop varsa onunla kalp atımını duyabilirsiniz.

Ben 31. Haftakikim 18. Haftadan beri surekli deniyorum çok iyi bı steteskopum var ama duyamiyorum

bende steteskopla deniyorum ama bende duyamadım

korkunun ecele faydası yok....biran önce vakit kaybetmeden doktora git bence bebeğini düşünüyorsan...

bencede canım vakit kaybetmeden doktora git allaha emanetimiz inşallah bişeycikler olmamıştır

canım hemen bi doktora git insallah bi sorun yoktur haberlerini bekliyoruz

yeni haber yok?durum ne acaba?umarım hersey yolundadır?

ınşallah bir şeyi yoktur canım bebişinin güzel haberlerini bekliyoruz

ınşallah herşey yolundadır canım.Allah hepimize bebişlerimize sağ salim kavuşmayı nasip eder ınşallah.

valla acaip merak ettim yaa :KK43:

Bu kızcağızı bı taniyN eden yokmu ya
aklıma acaba plesantasimi ayrıldı diye geldi Allah korusun tövbe yarabbim

canım ya cok uzuldum aglama bır bebişin senın uzuntulu oldunu hıssettıgı zaman hareket etmez ıkıncısı mutlaka dr gıt korkma ve sonucu burda yaz senı merak ederım ucuncusu tatlı bır seyler ye ve sakın bır yerde yat dınlen ama aglamak yok kesınlıkle cok gecmıs olsun canım

kızlarr allahıma binlerce şükürler olsun hiçbirşeyı yokmuş bebişimin doktora gittım sevınçten buraya yazmaya unutmusum...allah hepimizin bebişlerini korusun yarabbim doktor bişeyı yok hareket edıyor dedi şeker testı ıstedi sadece benden ..ama çok korktuum kızlar ama şimdi bebişim hareket edıyor ÇOOK MUTLUYUUM ÇOOOK,bizi çok korkuttu kızımızhihoyyyt

ayrıca hepinize çoookk teşekkür ederim kızlar ilginize,dualarınıza...burada böyle herkesin birbirini düşünmesi çok güzel bır duygu hepinize çook çok teşekkür ederim...hepimizin yavrularını allah korusun...a.s.

X