kızlarr size birşey danışmak istiyorumm

limon_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
385
0
26
Ankara
eşimle bir süredir ilişkiye girmiyorduk geçen gün ilişkiye girdik ve eşim vajinamin yandığını söyledii yanii çok sıcakmışşşş normal bir ilişki olmadı tabii sizcee hamilelikte normal mii internette bir yerde okudum kadın bir kadınında öyleymişşş ama nedenini falan yazmamışlarr

kızlarrr hadi bir yanıt bekliyorumm sizdenn uzun zamandır girmiyordumm bu arada sizleri özlemişşimm yaaa yazmayı daa

canım hamıle degılım ama eltimde boyle bi surun olmadı yardımcı olamadım kusura bakma

Son düzenleme:
limonum bende hamiş değilim valla.biz seninle başka bi topikte konuşmuştuk ama mantarlarla ilgiliydi sanırım :44:
belki uzun süredir yapmadık demiştin ondan öyle gelmesin size canım..

limonum bende hamiş değilim valla.biz seninle başka bi topikte konuşmuştuk ama mantarlarla ilgiliydi sanırım :44:
belki uzun süredir yapmadık demiştin ondan öyle gelmesin size canım..

bilmiyorumm kii canım yaa zatenn yine mantarda yeniledii kurtulamadım şu illettenn yaa hamile arkadaşlarıma sordum onlarda da böyle bir sorun olmamış hemşire arkadaşıma sordum o da senin söylediğini söyledi canım yaa ilgin için çok teşekkür ederimm mantaraaa çözüm arıyann kadınlar kulübü sayfası oluşturacammm azza kaldıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…