ffilizz <3 MUCİZEMİ İSTİYORUM <3 Kayıtlı Üye 14 Eylül 2009 161 2 96 Diğer 11 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ffilizz #1 OLASILIKSIZI YENİ BİTİRDİM GERÇEKTEN GÜZEL... AMA ŞİMDİ EJDERHA DÖVMELİ KIZI OKUMAK İSTİYORUM OKUYANINIZ VARSA BİRAZ BİLGİ VEREBİLİRMİ? GÜZELMİ TAVSİYE EDERMİSİNİZ..BİDE EMPATİ NASIL Bİ KİTAP...? bayanssulusmile TEEKKÜRLER ŞİMDİDEN...
OLASILIKSIZI YENİ BİTİRDİM GERÇEKTEN GÜZEL... AMA ŞİMDİ EJDERHA DÖVMELİ KIZI OKUMAK İSTİYORUM OKUYANINIZ VARSA BİRAZ BİLGİ VEREBİLİRMİ? GÜZELMİ TAVSİYE EDERMİSİNİZ..BİDE EMPATİ NASIL Bİ KİTAP...? bayanssulusmile TEEKKÜRLER ŞİMDİDEN...
supergirll miracles ;) Kayıtlı Üye 5 Ocak 2010 302 0 96 İstanbul 12 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ffilizz #2 cnm hemen hemde hiç zaman kaybetmeden ,başka bi kitabada başlamadan "EMPATı"yi al oku!!!yerinde olup hiç bilmeden o kitabı tekrar okumayı çok isterdim.olasılıksız a bayılmıştım,empatiye taptım resmen müthiş bi kitap
cnm hemen hemde hiç zaman kaybetmeden ,başka bi kitabada başlamadan "EMPATı"yi al oku!!!yerinde olup hiç bilmeden o kitabı tekrar okumayı çok isterdim.olasılıksız a bayılmıştım,empatiye taptım resmen müthiş bi kitap
angelmask Nirvana Kayıtlı Üye 3 Haziran 2007 1.611 36 683 42 12 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ffilizz #3 olasılıksızıda ejderha dövemeli kızıda okudum ikiside muhteşemdi şimdi empatiye başlayacağım
ffilizz <3 MUCİZEMİ İSTİYORUM <3 Kayıtlı Üye 14 Eylül 2009 161 2 96 Diğer 12 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ffilizz #4 sağolun kızlar o zaman önce empati,sonra ejderha dövemeli kız.teşekkürler :)