- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi sdemiroglu
-
Şimdi gidiyorum özel hastaneye hemde 1 saatlik yolda hastane dayanamadım napiyimmAy hayırlı olsunyarın hemen uç kan vermeye ben heycanlandım vallahi
Benim de böyle çıktı iki gündür acile gittim yeni dönüyorum ikilemde kaldım bthcg 8 çıktı sadece 8Kızlar bugün adet günüm hala olmadım test yaptım pembe çizgi belirdi bakın lütfennn heyecandan ölceee
İlacı eşim kullanma dedi korkuyo ilaçtanda bişey olur diye bol bol yatıyorum ben çok rahatsız edici leke görmedim çoğalırsa mutlaka giderim sağlıkla gelsinler inşallahBendede oldu ilaç verdi bi süre yine geliyo sonra gidiyo merak etme ilacı içneye devam et sen çogalırsa mutlaka git ama bana öyle demişti
İlacı eşim kullanma dedi korkuyo ilaçtanda bişey olur diye bol bol yatıyorum ben çok rahatsız edici leke görmedim çoğalırsa mutlaka giderim sağlıkla gelsinler inşallahben 2 haftadır çıktı alıyorum
Bendede oldu ilaç verdi bi süre yine geliyo sonra gidiyo merak etme ilacı içneye devam et sen çogalırsa mutlaka git ama bana öyle demişti
Sonuç çıktımı canımŞimdi gidiyorum özel hastaneye hemde 1 saatlik yolda hastane dayanamadım napiyimm
Normalin üstü yeni gebelik olabilir dr ne dedi sonuç için adet gününüz geçtimiBenim de böyle çıktı iki gündür acile gittim yeni dönüyorum ikilemde kaldım bthcg 8 çıktı sadece 8
Bgün adetimin ikinci günü olması gerekiyordu doktor pozitif dedi ama yorum yapmadı bi hafta sonra gel dedi acildeki doktor ne diyecek değer çok düşük kimyasal olabilir DİE düşünüyorumNormalin üstü yeni gebelik olabilir dr ne dedi sonuç için adet gününüz geçtimi
Günün yeni geçmiş geç döllenme olduğu için düşük olabilir kimyasal genelde adetle adet gününde atılmıyormu dr lar çok olumlu konuşmuyo ilk başta banada ilk gittiğimde var ama kese oluşcakmı içi dolu olcakmı dedi şükür hepsi geçti kalp atışı başladı şimdide sağlıklı büyücekmi bi 15 gün sonra görelim dedi sanırım dr lar hep umutsuz konuşuyorBgün adetimin ikinci günü olması gerekiyordu doktor pozitif dedi ama yorum yapmadı bi hafta sonra gel dedi acildeki doktor ne diyecek değer çok düşük kimyasal olabilir DİE düşünüyorum
Amin inşallh canım dikket et yeterli zatenİlacı eşim kullanma dedi korkuyo ilaçtanda bişey olur diye bol bol yatıyorum ben çok rahatsız edici leke görmedim çoğalırsa mutlaka giderim sağlıkla gelsinler inşallahben 2 haftadır çıktı alıyorum
Adeti 10 gün geçene kadar olabiliyormuş kimyasal laborant da eşime hemen pozitif tebrik ederim demiş adamı umutlandırmış inşallah sevinci kursağında kalmazGünün yeni geçmiş geç döllenme olduğu için düşük olabilir kimyasal genelde adetle adet gününde atılmıyormu dr lar çok olumlu konuşmuyo ilk başta banada ilk gittiğimde var ama kese oluşcakmı içi dolu olcakmı dedi şükür hepsi geçti kalp atışı başladı şimdide sağlıklı büyücekmi bi 15 gün sonra görelim dedi sanırım dr lar hep umutsuz konuşuyor
bu bebek 9 haftalik gibi 7 boyle olmuyor9 haftalıktan daha büyük gözükmüyomu amaEki Görüntüle 2584510
Eki Görüntüle 2584510 Eki Görüntüle 2584510
Şuan 9+5 dedi ama daha fazla olması gerek büyükte duruyo sankibu bebek 9 haftalik gibi 7 boyle olmuyor
ben 10 haftalik gibi zannettimŞuan 9+5 dedi ama daha fazla olması gerek büyükte duruyo sanki
10+2 ya da 10+3ben 10 haftalik gibi zannettim
Wala epey karışık bi gebelik geçiriyorum sanırımben 10 haftalik gibi zannettim
:) olsun da karisik olsunWala epey karışık bi gebelik geçiriyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?