- 24 Ocak 2020
- 119
- 86
- 18
- 31
- Konu Sahibi sdemiroglu
-
Ne kadar sürede çıktı cizgiKızlar bugün adet günüm hala olmadım test yaptım pembe çizgi belirdi bakın lütfennn heyecandan ölceee
Gözünüz AydınKızlar bugün adet günüm hala olmadım test yaptım pembe çizgi belirdi bakın lütfennn heyecandan ölceee
Hemen anında çıktı 1 dk bile sürmediNe kadar sürede çıktı cizgi
Yaaaa hamile gorunuyosun kan testi yaptir kuzum insallah vardirKızlar bide normal testte vardı elimde onla denedim ondada pembe çıktı hemen baksanıza
Amin cnm hamilelerin duası kabul olurmuş rica etsem edermisin şimdiden sağolasınAmiiin eşim gelsin hemen hastaneye gideceğizz çok teşekkür ederim hepinizeee Rabbim hepinize tattırsın bu duyguyu ❤
Bende ederim canımAmin cnm hamilelerin duası kabul olurmuş rica etsem edermisin şimdiden sağolasın ☺
Allah razı olsun canımBende ederim canıminşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza aliriz
Ederim tabi ne demekk rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsinAmin cnm hamilelerin duası kabul olurmuş rica etsem edermisin şimdiden sağolasın ☺
Hemen kan testi yaptırın geç döllenme olduğu için açık pembe çıkmış hayırlısı olsun gözünüz aydın Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar bide normal testte vardı elimde onla denedim ondada pembe çıktı hemen baksanıza
Aynı dert bende de var canım bugünkü dr benimde aklımı karıştırdı diğer dr göre bugün 7.haftaya girdim bugünkü dr daha geri dedi 6 hafta 3 günlük falan son adet tarihim 16 aralık gerilikmi olur çocukta dedim hayır normal böyle şeyler dedi geçen haftaki dr karından gördü bebeği kalp atışı başlamış dedi bugünkü sadece bulanık kese görünüyo dedi vajinal bakmam lazım dedi baktı o şekilde gördü bebeği geçen hafta nasıl kalp atışı göründü diyo yalanlıyo beniKızlar merabalar ben 2 doktora gittim hamileyim ilk doktorum 14 ocakta 7+5 günlük dedi bugun tekrar bi doktora gittim 9+5 günlük dedi sürekli yanlş hesaplanıyor sat 23 ekim flan olması gerek ultrosn resmim var bebiş 9 haftalıktan daha büyük duruyor anlayan varya resmi atsam normalmi bakrmısınz acaba benim kafam çok karıştı
hayırlı olsunHemen anında çıktı 1 dk bile sürmedi
Kızlar merabalar ben 2 doktora gittim hamileyim ilk doktorum 14 ocakta 7+5 günlük dedi bugun tekrar bi doktora gittim 9+5 günlük dedi sürekli yanlş hesaplanıyor sat 23 ekim flan olması gerek ultrosn resmim var bebiş 9 haftalıktan daha büyük duruyor anlayan varya resmi atsam normalmi bakrmısınz acaba benim kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?