• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlarr nolur testime bakınnn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı dert bende de var canım bugünkü dr benimde aklımı karıştırdı diğer dr göre bugün 7.haftaya girdim bugünkü dr daha geri dedi 6 hafta 3 günlük falan son adet tarihim 16 aralık gerilikmi olur çocukta dedim hayır normal böyle şeyler dedi geçen haftaki dr karından gördü bebeği kalp atışı başlamış dedi bugünkü sadece bulanık kese görünüyo dedi vajinal bakmam lazım dedi baktı o şekilde gördü bebeği geçen hafta nasıl kalp atışı göründü diyo yalanlıyo beni
Anlamadım neden böyle oluyo valla tamam saglıklı olsunda ama böyle oluncada ister istemez düşünü insan sende benim gibisin ben kalp atışlarını dinledim bugun çok şükür sanada nasip olur inşallh canım

Farkli doktora gittiysen cihazdan farkli cikar bu haftalarda degismesi normal canim :)
9 haftalıktan daha büyük gözükmüyomu ama
IMG-20200203-WA0004.jpeg

IMG-20200203-WA0004.jpeg
IMG-20200203-WA0004.jpeg

Anlamadım neden böyle oluyo valla tamam saglıklı olsunda ama böyle oluncada ister istemez düşünü insan sende benim gibisin ben kalp atışlarını dinledim bugun çok şükür sanada nasip olur inşallh canım
Sağol canım gözün aydın kalp atışlarını bende dinledim bugün ama dr şuan sorun yok diyip sonrasındada takip etmek lazım gelişim devam etcekmi demesi korkutuyor bide hafif kahve akıntım oluyo ara ara diğer dr normal dedi sağlıkocağı hormonel normal dedi bugünkü ilaç yazdı düşük tehlikesi olmasın her ihtimale karşı diye eee 3 hafta önce daha çok oluyodu şimdi 3 -4 günde bi kere azıcık oluyo anlamadım gitti

Sağol canım gözün aydın kalp atışlarını bende dinledim bugün ama dr şuan sorun yok diyip sonrasındada takip etmek lazım gelişim devam etcekmi demesi korkutuyor bide hafif kahve akıntım oluyo ara ara diğer dr normal dedi sağlıkocağı hormonel normal dedi bugünkü ilaç yazdı düşük tehlikesi olmasın her ihtimale karşı diye eee 3 hafta önce daha çok oluyodu şimdi 3 -4 günde bi kere azıcık oluyo anlamadım gitti
Bendede oldu ilaç verdi bi süre yine geliyo sonra gidiyo merak etme ilacı içneye devam et sen çogalırsa mutlaka git ama bana öyle demişti

AMA Sen 9+5 yani 10cu haftanin icindesin ki ondan bu sekildedir :) endise etmene cidden gerek yok benim de hep mesela son adete gore 2 hafta geri gibi cikyodu cihazda sonra baska doktora gittik suan onda devam ediyorum gunu gunune uygun cikiyo. Anca 18ci haftada duzene bindi Benim
Benimde düzelir inşallah bian önce canım🤗

Çizgi var kuzum hamilesin😍 tebrik ederim😍 bize önerebileceğim şeyler var mı? Neler yaptın😍
Birazdan kan kesti vermeye gideceğim ama bu attığım testlerden sonra iki tane daha test yaptım ikisinde de yine silik çizgi çıktı galiba hamileyim :)) çok teşekkür ederim :) İlk denemem diye olmaz düşünüyordum ama rabbim nasip etti inşallah❤️ Valla ben düzenli adet oluyordum yumurtlama günümü hesapladım 21 i idi. Bende 14 ünde başladım düzenli şekilde bazen iki günde bir bazen her gün. İlişkiden sonra hemen elimle orayı kapatıp spermlerin içimde kalmasını sağladım ayaklarımıda yukarı doğru kaldırdım hiç ayağa kalkmadım ve sabah duş aldım.

Birazdan kan kesti vermeye gideceğim ama bu attığım testlerden sonra iki tane daha test yaptım ikisinde de yine silik çizgi çıktı galiba hamileyim :)) çok teşekkür ederim :) İlk denemem diye olmaz düşünüyordum ama rabbim nasip etti inşallah❤️ Valla ben düzenli adet oluyordum yumurtlama günümü hesapladım 21 i idi. Bende 14 ünde başladım düzenli şekilde bazen iki günde bir bazen her gün. İlişkiden sonra hemen elimle orayı kapatıp spermlerin içimde kalmasını sağladım ayaklarımıda yukarı doğru kaldırdım hiç ayağa kalkmadım ve sabah duş aldım.

Teşekkür ederim canım benim😍 güzel haberlerini bekliyoruuz😍

Hayırlı uğurlu olsun inş Allah bizim için de dua et kan testi yaptır garanti olsun🌸🌸🥰

Back