• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr nedenn onlar gibi değilizzz..

Yeter ki istesin bir insan bunlar basit şeyler. Sadece oynayarak bile zayıflanir. Tercübeyle sabit. Eşim evde spor yapıyor. 46 bedenden 40 a düştü.

aman sen ona ne bakıyon erkekler çabuk yakıyor kasları fazla onların...

kızlar bu televizyonda ki yada bazı hatunların vücudu çok pürüzsüz yağ gibi tenleri , taş gibi vücutları var.. vücutları nasıl öyle pürüzsüz güzeller.. yabancılarda çok güzl oluyor.. sonra bizm erkek arkadaşlarmz , nişanlılarımz, kocalarımzda onlara bakıp içlerinden neler geçiriyorlar kim bilir :110: vücut güzelliği için sırları olanlar bizimlede paylaşsın?? :KK16:

canım sen o ünlüleri televizyondakileri yataktan kalkmış bi şekilde görmen lazım.. ismini hatırlamıyorum bir ünlü televizyona çıktı ve genç kızlara kadınlara ''gerçekte böyle değiliz, aç kalıyoruz bir sürü estetik şu bu geçiriyoruz.. yüzümüzde bizimde leke, ben, yara bere var fakat hepsi profösyonel makyözlerle katkat makyajlarla kapatıyoruz. vucudumuza komple kapatıcılar sürüyoruz. genç kız ve ya kadınlar bize imrenip psilojilerini bozmasınlar'' demişti

Bende kendime bakmayı seviyorum.Mesala saçıma maske yaparım haftada 2 kez,yüzümede maske yaparım haftada 1 kez,her duştan sonra kremlenirim.

Güneş kremini dışarı çıkmadan mutlaka yüzüme sürerim.

Back