- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Beynimde bitirdim canım. Ekmeksizde doyabilirim dedim. Öyle de oldu. Bir de eğer midemi küçültmek, göbeksiz bir vücuda sahip olmak istiyorsam bunu yapmak zorundayım dedim sürekli ve bir de baktım ki ekmek görünce hiç canım istemiyor. Hafif hissediyorsun. Çok güzel.
ama yanlis dusunuyosun canimm ekmegin icindeki liflere ihtiyacimiz varr tam bugday ekmegininkine ozelliklee cocuklarin saglikli boyunun uzamasi icin bile o liflere ihtiyaci varr esim ekmegi az yiyoo ama yemegi cok yiyorr yine kiloluu yine kiloluu ama bi ara diyete girmistii sabah ac karnina yapilan bi egzersiz programi vardii gercekten ise yaradiii bi dene istersennBen de ekmeksiz doymuyorim. Doyamiuoeum. Hemen midem agriyor. Yemek yemis bile olsam ekmek yemesem mideme kramplar giriyor. Cocugum olursa hic ekmege alistirmayacagim insallah. Zarar baska hicbir sey degil.
Senin boy.kilo kacti canim?
canim sen karbonat ve yogurt maskesini denedin mii bide gunese cikmadan sebamed 50 faktor losyonunu all farki gorursunn benim yuzumdede cok vardii suan sifir yani ama 6 ay duzenli kullandim benn biraz takintilimdirr vucut bembeyaz yuzde ciller varrdiKollarım ve dekolte doğuştan ben ve çil şeklinde güneş lekeleriyle dolu...kaymak ten şansını kaybettim ben :)
ama yanlis dusunuyosun canimm ekmegin icindeki liflere ihtiyacimiz varr tam bugday ekmegininkine ozelliklee cocuklarin saglikli boyunun uzamasi icin bile o liflere ihtiyaci varr esim ekmegi az yiyoo ama yemegi cok yiyorr yine kiloluu yine kiloluu ama bi ara diyete girmistii sabah ac karnina yapilan bi egzersiz programi vardii gercekten ise yaradiii bi dene istersenn
oglenleri sen yinede 1 dilim tam bugday ekmegii yee ama cocuklardan eksik etme canimmBen spor aletleri aldım gelsin diyete de spora da başlayacağım inşallah.. Lifleri başka besinlerden sağlayabiliriz aslında. Ekmek o kadar da şart değil...
oglenleri sen yinede 1 dilim tam bugday ekmegii yee ama cocuklardan eksik etme canimm
Ben de ekmeksiz doymuyorim. Doyamiuoeum. Hemen midem agriyor. Yemek yemis bile olsam ekmek yemesem mideme kramplar giriyor. Cocugum olursa hic ekmege alistirmayacagim insallah. Zarar baska hicbir sey degil.
Senin boy.kilo kacti canim?
Canım ben 1.60 boyda 60 kiloda bir kadınım.
Sende yapabilirsin inan zor değil.
Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah. Sende onlarla beraber alışmış olursun.
Ben de 163 boyunda 66 kiloyum. Aslında 2 kilo vermişim. Hadi hayırlısı. Sağol canım Allah razı olsun.. Rabbim sizin yuuvanızı da huzurdan eksik etmesin...
Yeter ki istesin bir insan bunlar basit şeyler. Sadece oynayarak bile zayıflanir. Tercübeyle sabit. Eşim evde spor yapıyor. 46 bedenden 40 a düştü.
aynen canimm benimde yuzum cok hassastirr anliyorum senii en iyi cozum bi cildiye ye gittt bana o yazmisti sebamedi ozelliklee yazinn benim tek kurtaricimm diye bilirimmo çiller 10 yıllık...birde o kadar hassas ve ince derim var ki
herhangi bir duş jelini dahi kullanamıyorum..en son aveneninkini aldım
o da fazla iyi gelmedi...
elbetteki cogu photoshoplu ama cilt olarak ay adi aklima gelmedii cildini tastikletmis noterdee bebeksii bi cildi varr hurrem sultani oynayan kizTen rengi ile ilgili bu kiminin teni güneşte yanınca böyle çok hoş bi bronz oluyo ben direkt kararıyorum tten renginden kaynaklı yoksa herkesin vücudunda bi pürüz vardır photoshop lu onlar
Aynen. Bi de spor eksikligimiz var. Elin yabancilari kucukluklerinden beri sporla haşır nesirler. Ama biz hicbir sey yapamiyoruz maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?