Kızlarr Nasılll Sızce

çok renkli canım ben pek hazetmiyorum böyle kıyafetlerden insanın gözünü alıyor modelde pek belli değil...

Tsk Ederımm Kızlar Moruu Dugunde Gıymeyı Dusunuyorumm Bıde Sıyah Beyeazım Varr Oda Cok Sıkk Bıde Onu Ekleye Bılseydımm :)

:) Canım Senın Bu Acıksozlulugune Bayılıorumm Pekı Bakalım Olmazsa Gıder Yenı Bı Kıyafet Alırım N Yapalım :)

Çok sıradan bir elbise olur abinin kına gecesi için...Daha abartılı, cafcaflı bişeyler giy derim...

moru beğendim ben cnm.. özellikle yaka şekli hoşkaydirigubbakcemile2 siyahı kınada giyebilrsin, moruda düğünde.. ama kesinlikle ilk kıyafeti giyme derim daha ağır bişeler olsun görümcesn yanizemuszemus ben abimin kınasında kapri badi giymiştim öle sap gibi, kuaföre bile gitmeye ikna olmamıştımkaydirigubbakcemile3 şimdilerde çok pişmanım, ben ettim sen etmeeekaydirigubbakcemile3

morr çok güzel eğer düğüne yeni bi elbise almayacaksan moru düğünde giy ama alabilirsen moru kınada giy alamazsan siyahı ya da siyah beyaz çektiğinin sadece pantolonu giy üstüne başka bişi giy çünkü pant bol paça üstüne tunik gitmemiş ilk elbiseni giyme cnm çok basit kaçar

tunik olmamaış yaşına gitmemeiş siyah elibse kınada... mor elbse düğünde a.s

bende beyenmedim komşunuzun kına gecesi degil sonuçta abinin daha agır olmalı sen göz önündesin

yok hic begenmedim ...cingene dizilerindeki kiyafetlere benziyor...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…