• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr Nasılll Sızce

SeJer_Kis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
276
0
96
35
Kayseri
Kızlar Ben Bu Kıyafafetı Abımın Kına Gecesı Icın Aldım Abıye Gıymek Istemedım Hem Kınada Hem Dugunde Zaten Herkezde Begendı Abım Harıc Abım Daha Guzel Olabılecegını Savunuo Benımde Icıme Sınmedı Abım Ole Deyınce sızcee Nasıll Ayrıca Icıne Gomlek Alacagım Bogazdan Olan Satenlerden Sımdılık Bole Bı Bakın Istedım Sımdıden Tesekkurler

Son düzenleme:
Abin biraz daha abiye giymeni istiyor galiba :) bence güzel ama abin olduğu için dah a ağır giyinebilirsin.a.s

anammmm ben ne edecemm sımdııı :(:( yha dedıgınız gıbı bıraz sıradan ama kına gecesı koyde olacakk vee zaten dugun salonda olacagı ıcın abıye almıstım takım alayım dedım oda cok agır durduuu ayy ne yapsam sımdı

Daha seksi daha spor görünümlü olabilir şuan normal yazlık elbise görünümde bana görede böyle özel günlerde daha şık olunabilir.Değiştirme yada yeniden alabilme şansın varsa şok şık bir pantalon üzerinede aynı o şekilde muhteşem bluzlar gömlekler vs var olabilir yada tek renk azıcık dekolte olan elbiseler örnek vermem gerekirse kınaya uygun

1744661zs5ob5.jpg

Bendeee Bu Cok Abartılı Kokos Tarzı Bısey Oldu Dıyodum ::):) Cunku Bızım Oralarda Bu Tarz cıvıl Cıvıl Seyler Pek Gıyılmez Iddıalı Bulmuslardı:D

aslında kötü değil ama abinin kına gecesi için biraz hafif kalabilir a.s görümce olarak biraz daha ağır birşey giyebilirsin a.s.

Nazlıcıımm Zaten Dugunde Kı Kıyafetımm Sık Sade Ve Dekolte Fakat Babamın Rıcası Uzerıne dugunumuz Koyde Olacagı Icınn Kapalı Kıyafet Tercıh Ettım Ben O Yuzden Bu Tarz Bısey Aldım Bu Olmasa Takım Elbıse Alacaktım Cunku Biraz Yobaz Babamın Tarafı Sırf Onu Kırmamak Adınaa ole kısa Spagetlı Kol Fln Alamam Kınaya Malesef:(

ozaman kızlarrr sole yapalım ben elımdekı abıyelerın fotolarını sıze ekleyım bı bakın bakalım hangısı daha ıyyy

Nazlıcıımm Zaten Dugunde Kı Kıyafetımm Sık Sade Ve Dekolte Fakat Babamın Rıcası Uzerıne dugunumuz Koyde Olacagı Icınn Kapalı Kıyafet Tercıh Ettım Ben O Yuzden Bu Tarz Bısey Aldım Bu Olmasa Takım Elbıse Alacaktım Cunku Biraz Yobaz Babamın Tarafı Sırf Onu Kırmamak Adınaa ole kısa Spagetlı Kol Fln Alamam Kınaya Malesef:(

Anladım canım yaa ozaman uygun gördüysen ortama olur tabiki bu elbise.

Sonuçta direk abinin kınası için düşündüm ben ve İzmirdeyim yerimseniben

Birde çok renkli giymiyoruz biz burada kınada düğünde hep canlı tek renk abiyeler sanırım ondan öyle düşündüm. Üzülme sen düğünde acısını çıkartırsın ozaman güle güle giy tatlım Şeniz

Back