kızlarr lütfen yardım edinnn yüzzz için lazer epilasyon bilgisi olann

Yüzüme ve vücuduma lazer yaptırıyorum çok memnunum azaldı ve bitmek üzere hiçbir yan etkisini görmedim cihazın adı alex

leman hanım alex yüzdeki tüylenmeyi artırır diye uygulamıyoruz demşlerdi.benim yüzümdekiler ince çenemde de üç dört tel siyah ve kalınlaşmış var ...bazı arkadaşlarda lazer hiç işe yaramamış ne yapcağımı şaştım ya keşke ben de kurtulsam bir an önce

Son düzenleme:
asuman hanım sağ olun tşkler tekrar tekrar :) şekerparee karamanda yaşıyorum:))alexsandryt ile işlem yapmak istemdi burda bir merkez yüzümde ayva tüyleriçok fazla kalın ve siyah olanlr daha az..bir kaç tane çenemde var gerisi siyah anck ince ...napcağımı gerçektn bilemedm...

merhaba ben 5 sene evvel anneminde israriyla yuzume agda vurdum sonra bununla basedemem kesin kurtulayim dedim ve lazer epilasyon oldum. Olmaz olaydim! Yuzume jilet vurdular ve o ayva tuyleride dahil oldu kalin erkek tuyleri. Biraktim ve 3 yil once igneli epilasyona basladim. Cok sukur dun son seansimi yaptim ve bitti. Yuzune lazer epilasyon dusunen arkadaslara yegane tavsiyem sakin yaptirmayin. Bu cok buyuk bir hata. Tamamen para tuzagi. Seans yapacak diye yuzune jilet vurmak akil kari degil. Bunun denemesi yok. Denersen eger sonucu agir olur. Benden soylemesi.

evet ben de kesinlikle jiletle herhangi bir uygulama yaptırmayı düşünmüyorum...herkeste farklı sonuçlar veriyo..kesin çözüm sanırım iğneli epilaasyon ...o şansımda yok o yüzden ıpl denycm mecburen jilet kullanmayı istemediğimdenn (

asuman hanım son bi sorum olcak acaba lazer epilasyonun üzerinden ne kdr zaman geçti yani tamamen kurtuldunuz mu ?işlem bittiyse ne kadar zaman geçti

canım birşey dicem akıl vermek gibi olmasın ama.yüzündeki tüylerden baya şikayetçisin anlaşılan.ıpl cihazını yüzüne kullanmadn önce vucudunun başka bir yerinde denesen sonra yüzüne yaptırsan. bide istediğin gibi sonuç alamazsan üzülme diye uyarmak istedim,yüz çok önemli çünkü tabi karar senin yine canım

keşke diyorum sert olsalrdı ama sert değil siyahlar sadece.bu yüzden hosuma gitmiyo bu durum.yüzle hiç bi bölge eş değer olmazmış bunu bende düşünmüştüm.aynı olmazmış sonuç .tşkler fikirleriniz için :))

Yok canim venim tedavim daha sonlannadi dedim gibi en fazla 4seansim var ve simdiye kadar 8 seans yapildi,daha hepisi gitmedi ama cok fark ediyor nerdeyse gitdi gibi birsey oldu. Benim killarim cok sertdi o yüzden bukadar uzun sürdü

Yok canim venim tedavim daha sonlannadi dedim gibi en fazla 4seansim var ve simdiye kadar 8 seans yapildi,daha hepisi gitmedi ama cok fark ediyor nerdeyse gitdi gibi birsey oldu. Benim killarim cok sertdi o yüzden bukadar uzun sürdü

Jilleti mecbur kulaniyosun her tedaviden sonra,cünkü kil köklerinin derinin altinda kalmadi gerekiyorki ipl cihaziyla yaka bilsin, agda felan yapsan ipl hic bi fayda etmez...

Bende yüz bölgesine çok uğraştım lazer filan yaptırdım yani ne olursa olsun yaptıracaktım ha yaptırdıgım süreçte rahattım ama ince olanlarda kalınlaştı çok sert olanlar inceldi garip bi hal aldı. İpl lazer deneme kimse tavsiye etmiyor. En iyi çözüm igneli ben çareyi iğnelide buldum bitti şükür aynaya bakıyorum üç beş tane var gibi hani tabiki önceki haline göre hiç yok işte tertemiz olunca ufacık bişey bile rahatsız ediyor. Bakalım çıkan olmazsa ki en son geçen ekimde yaptırmıştım igneli diyorum.

yakın arkadaşım yüz bölgesine lazer yaptırıyor
iyi bir sonuç alamadı devamlı jiletle almak zorunda olduğundan bir türlü bitmek bilmedi
ben 2 bölgem için lazer yaptırdım memnunum ama yüze hiç düşünmem
lazer ile ilgili konuları okuyun siteden faydalı olur sizin için

okudum bir çok yerden daha fazla deneyim ve duyum iyi olur diye düşünmüştüm .bakalım ben büyük ihtimalle ulase cihazı denycm..jiletsiz ve jelsizmiş bi faydası olur mu kötü mü olur bilmem iğneli yaptırma gibi bi şansımolsaydı burdayapan bi yer olsaydı onu düşünürdüm .bakalım artık kısmet ....tşkler kızlar bu arada :)

Benim profilimde bi resmim var o resimde cene bölgesine bak resmen siyahdi simdi o siyahlik kompleee gitdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…