kızlarr lütfen yardım edinnn yüzzz için lazer epilasyon bilgisi olann

steinbock üzüldüm senin adına ben de uyuyan tüylerinde uyanmasından korkuyorum ...ıpl de artış mı yapiyo yni şimdi tam olarak onu anlamıyorum ben ...kesin çözüm önerisi olan yok mu kızlarrr ??

Ben çenealtımı yaptırdım (alexandrite),güzel sonuç aldım.
Yıllarca çok oynadım,bir sürü yöntem denedim.O arada epey koyulaşıp,güçlendiler:)
Lazere gidince tamamen kurtuldum.Ne kadar koyu ve sertse,o kadar etkili oluyormuş.

Benim de herhalde 1 sene kadar sürmüştü.
Çok zaman geçti üzerinden,net bir sayı hatırlamıyorum.

diode ve ya ulaseyi deneyen var mı her cihazla ilgili hem olumlu hem olumsuz şeyler duyuyoruz ...kıl yapısına göre değişiyo tabiki ama o cihazları kulllanan varsa lütfen yazsın arkadaşlar şimdiden teşekkürler.....

yüz için genelde iğneli öneriyor herkes lazerden memnun olan çok az gibi
benim de çene bölgemde sert siyah şekilde 3-5 tane kıl çıkıyor
evde sir yapıyorum ama nafile hiç azalmadı incelmedi
iyi bi iğneli epilasyon yapan yer bulursam daha da çoğalmadan yaptırmayı düşünüyorum bu sene
lazerde leke kalır diye de korkuyorum
zaten sir yaoarken oluşan sivilcelerimin lekesi bana yetiyor:KK50:

4,5 sene yüzüme lazer yaptırdım, lazer sert siyah kıllarda etkili bayaa. Bir miktar çene altımda o şekilde vardı ve onlar tamamen yok oldu. Ammaaa yüzümdeki ayva tüylerini koyulaştırdı vede çoğalttı, önüne geçemez hale geldim.Bıraktım artık lazeri, yüzüme sir ağda yaptırıyorum, memnunum vede az artık. 3 tane lazer merkezi değiştirmiştim ben. o zamanlarda bayada bi pahalıydı. Şimdiki aklım olsa sadece sorunlu olan bölgeye yani çene altındaki sert kıllara yaptırırdım, diğer ince tüylere hiç vurdurmazdım.

Ben ipl yaptiriyorum komple yüzüme vede cok memnunum,nerdeyse hepisi gitdi,sonuc alamasin diyen arkadaslar,ben sonuc aldim vede cok güzel bi sonuc belki 2 yada en fazla 4 seansdan sonra bitiyor....

Ipl ve alex gercekten gıttım bır sene ıse yramadı. Cıkıyor sımdı lerde dıoda basladım ılk seansta dokuldu cok sukur bakalım utuleme yontemı denıyor orda bayanlar yuzune yaptırıyordu

Son düzenleme:
çok yakın bir arkadaşım 4,5 yıl evvel sakal bıyık kısmına yaptırdı onun kıllar çoook kalındı ve şuan yok tavsiye ederim

asuman hanım ıplnin markası neydi acaba ? bi de epilasyondan sonra ne kadar zaman geçti ?benim duyumlarımda ilk seanslarda çok etkili oluyomuş ıpl üzerinden zaman geçince kötü oluyo diyorlar ...lütfen cvp yazar msnz :))))

asuman hanım ıplinin tam olarak markası nedir acaba ?bir de ıpl ilk seanslrdaetkili sonraları yine eski halini alıyor diyorlr ...sizin seanslr biteli ne kadar oluyo üzerinden ne kadar zaman geçti ?cvp verirseniz sevinirimmm :)))

Ben ipl yaptiriyorum komple yüzüme vede cok memnunum,nerdeyse hepisi gitdi,sonuc alamasin diyen arkadaslar,ben sonuc aldim vede cok güzel bi sonuc belki 2 yada en fazla 4 seansdan sonra bitiyor....

asuman hanım ıplnin markası neydi acaba ? bi de epilasyondan sonra ne kadar zaman geçti ?benim duyumlarımda ilk seanslarda çok etkili oluyomuş ıpl üzerinden zaman geçince kötü oluyo diyorlar ...lütfen cvp yazar msnz :))))

Ipl ve alex gercekten gıttım bır sene ıse yramadı. Cıkıyor sımdı lerde dıoda basladım ılk seansta dokuldu cok sukur bakalım utuleme yontemı denıyor orda bayanlar yuzune yaptırıyordu

ıplnin tam olarak ismi neydi acaba cvp yazarsanız sevnirim :))

bende iğneli veya lazer epilasyon düşünüyordum. ama kimisi memnun kimisi değil kafam karıştı.kaş yapalım derken göz çıkarmakta var

Canim markasini bilmiyorum bugün arayip sorarim,8 ay oldu baslayali,dedim gibi en fazla 4 seansim kaldi sükürler olsun kurtulcam,benim yüzüm cok kötüydü bi erkekden farki yoktu ,yanamda felan cokdu sadece cene altinda kaldi tek tük insallah oda gider

tamam öğrenince yazarsanız sevinirim...benim hala şüphelerim var ama iğneli şansım da yok yapan yer yok o yüzden bi denemek istiyorum...

küçük bir yerde yaşıyorum kendi kendime yaptım yapacağımı su an da pişmanım ama nafilee..sizden öğrenmek istediğim yüz için lazer epilasyon tavsiyelriniz neler hangi makineler etkili yüzde? bir de geri çıkma ya da yüzde kıllanmada bi artış oluyomu ?ulase lazeri denycm büyük ihtimalle kullanan var mı acaba yüzüne o cihazı

17 yaşında ayva tüylerim için gitmiştim ama kadın yüzüme jilet kullandı ve erkek sakalından beter sakallarım vardı ama 8 ay önce aleksandırayt diye bi aletle yüzüme yeniden lazer uyfulandu yüzde 70 oranında azalma var ve yüzümde artık sakal yok sadece ince tüyler onlarda yakında bitecek sen hangi şehirde yaşıyosun canım ? mutlaka bu teknolojiyle yaptır yüzüne lazeri benim yüzüm artık avımıyo ve ağtımıyo canım yanmıyo:)

Ipl shr 14 bu makina canim ismi bu bu ipl makinasinin bi üstü

X