Lazer Epilasyon soprano ıce buz lazer

Evet cok taklit cihaz var. Orjinal olan buzlazer cihazına girin, yukarıda websitesini yazmış bi arkadaşım. Ben zamanında bu makinayla halletmiştim tüylerimi.

Hiçbir işe yaramadı, tüyler olduğu gibi çıktı tekrar. İlk seansta dökülme oldu ve ben de sevindim haliyle, işe yarayacak sandım. Bağdat caddesinde bir yere gidiyordum. Memnun kalmadım. Şimdi nd yag araştırıyorum, o da olmazsa iğneli. Bu arada işlem sırasında hiç acı hissetmedim. Tamamen zaman ve para kaybı. Bir de üzülüyor insan sonuç alamayınca

Bağdatta nereye gittiniz? buzlazer.com da yazan yerlerden biri mi?

Ben de yeni başladım Bağdat caddesinde bir yere korkuyorum şu an umarım aynı yer değildir buz lazer sitesinde adı var umarım işe yarar

Merhaba soprano cihazinin ise yaramadiğini soylemissiniz. Buz lazer etkili deniliyor. Acaba giden arkadaslar gercek buz lazere mi gitmisler. Şu an sureci öğrenebilir miyim? Ya da yeni deneyen arkadaslardan

ben marmed e gittim. aradan 3 ay geçti tüm kıllar tekrar cıktı. zaten ilk seans satın almadan ohoo 4 seansta biter sizin, üstüne 2 seans koruma amaçlı olur demişlerdi. son seans ama sizin zaten 6 seans daha almanız şart dediler. gerçekten rezalet... şimdi bir dermatologa danıstım. buz lazerlerin genelde işe yaramadığını, alex,diod cihazlarıyla ve kesinlikle hastane ortamında yaptırmamı söyledi.

ben marmed e gittim. aradan 3 ay geçti tüm kıllar tekrar cıktı. zaten ilk seans satın almadan ohoo 4 seansta biter sizin, üstüne 2 seans koruma amaçlı olur demişlerdi. son seans ama sizin zaten 6 seans daha almanız şart dediler. gerçekten rezalet... şimdi bir dermatologa danıstım. buz lazerlerin genelde işe yaramadığını, alex,diod cihazlarıyla ve kesinlikle hastane ortamında yaptırmamı söyledi.

Gittiğiniz yerin orijinal cihaz kullandığına emin misiniz. Bende Bağdat caddesinde yeni bir yere başladım pumpkin diye ilk seansa gittim bakalım ne olacak.

Gittiğiniz yerin orijinal cihaz kullandığına emin misiniz. Bende Bağdat caddesinde yeni bir yere başladım pumpkin diye ilk seansa gittim bakalım ne olacak.
buzlazer.com sitesinden onaylayarak gitmiştim. malesef orjinal dendi ama artık orjinal mi değildi yoksa etkili bir cihaz mı değil bilemiyorum. söylediğiniz yeri daha önce duymadım. bilemiyorum. paket satın almadıysanız hastane ortamında alexandrite yaptırmanızı tavsiye ederim. buz zaman ve para kaybı oldu ben ve bi kaç arkadaşım için... tabii yine siz bilirsiniz.

buzlazer.com sitesinden onaylayarak gitmiştim. malesef orjinal dendi ama artık orjinal mi değildi yoksa etkili bir cihaz mı değil bilemiyorum. söylediğiniz yeri daha önce duymadım. bilemiyorum. paket satın almadıysanız hastane ortamında alexandrite yaptırmanızı tavsiye ederim. buz zaman ve para kaybı oldu ben ve bi kaç arkadaşım için... tabii yine siz bilirsiniz.
Paket aldım ama buz lazerde bile acı hissettim ki ağrı eşiğim yüksektir dayanamadım şu an buz lazere giderken bile deri uyuşturucu krem kullanıyorum dediğiniz alexandrite cihazda ağrıya dayanabileceğimi hiç düşünmüyorum. Şu an ilk seansım bitti ve 1 hafta sonra dökülmeye başladı inşallah sonuçtan memnun kalırım.

Paket aldım ama buz lazerde bile acı hissettim ki ağrı eşiğim yüksektir dayanamadım şu an buz lazere giderken bile deri uyuşturucu krem kullanıyorum dediğiniz alexandrite cihazda ağrıya dayanabileceğimi hiç düşünmüyorum. Şu an ilk seansım bitti ve 1 hafta sonra dökülmeye başladı inşallah sonuçtan memnun kalırım.
Evet bende öyleyim ne yazık ki... Ama kesin sonuç için katlanmak lazım biraz. Genitale bende alex uygulatamam kremle dahi... buz bende de çok işe yaramış gibi görünmüştü. ama 4. seanstan sonra dökülme olduğunda hala kıl köklerini baktığınızda görebiliyorsanız buz lazer sizin içinde işe yaramıyor demektir. en azından buzla biraz olsun inceldiğinde ikinci paketinizi bi hastanede, paket olarak alın ki hem daha az acır, hemde bu defa bi hormonal sorununuz yoksa kalıcı çözüm olur. Umarım ikinci seansa ihtiyacınız kalmaz, buz sizde işe yarar.

Bazilari buz lazerin acisindan bahsetmis ben 2 seans alexden sonra gittigim merkezde buz lazer secenegine gecmek istedim ve orjinal sitesindeki merkeze gittim bu arada buz lazerde ilk seansim yapildu tum bacak olarak ama gıram acimadi!sifir acı.. ilk kez acisiz bir lazer uygulandi çok konforlu acaba cok dusuk seviyemi uygulandi yoksa orjinali acisiz olmasimi umarim işe yarar benimde🙏

Bazilari buz lazerin acisindan bahsetmis ben 2 seans alexden sonra gittigim merkezde buz lazer secenegine gecmek istedim ve orjinal sitesindeki merkeze gittim bu arada buz lazerde ilk seansim yapildu tum bacak olarak ama gıram acimadi!sifir acı.. ilk kez acisiz bir lazer uygulandi çok konforlu acaba cok dusuk seviyemi uygulandi yoksa orjinali acisiz olmasimi umarim işe yarar benimde🙏
bacakta batık olmadığında acıtmıyor. genital, koltukaltı, parmaklarda inanılmaz acıyor ama. tabii alexandrite acısı yanında yine az ama kıllar kalın olunca acı oluyor...

Ben de daha önce marmede gitmiştim. Aslında bunları sikayet etmek lazım. Buz lazer sitesinde adı bile yazmıyor. Yani gerçek buz lazer değil. Tabi kaç sene oldu bilsem gitmezdim. Resmen dolandırıcı bunlar. Şimdi gerçek buz lazer araştırıyorum.

Ben de daha önce marmede gitmiştim. Aslında bunları sikayet etmek lazım. Buz lazer sitesinde adı bile yazmıyor. Yani gerçek buz lazer değil. Tabi kaç sene oldu bilsem gitmezdim. Resmen dolandırıcı bunlar. Şimdi gerçek buz lazer araştırıyorum.
Aslında buzlazer.com da yazdıgı icin gitmistim. bi ara isimleri silinmisti tam gidecegim dönem, buzlazer sitesine telefon ettim marmeddeki orjinal demişlerdi. bende güvenerek gitmiştim.

Merhaba son durum nedir acaba ? Buz lazerle yüzünüzdeki tüylerden kurtulabildiniz mi?

Merhaba son durum nedir ? Buz lazerle yüzünüzdeki tüylerden kurtulabildiniz mi?

Merhabalar ben de buzlazer.com da yazan bir klinikte buz lazer yaptırıyorum bacaklarıma. 2.seansı yaptırdım 3 gün sonra kese yapın dendi ancak bacaklarımda çok kaşıntı oldu. ben de dayanamayıp kaşıdım ve ertesi gün baktığımda beyaz küçük sivilce doluydu bacaklarım. Dökülme de şu an için az sadece incelme farkediyorum tüylerde.

Merhabalar ben de buzlazer.com da yazan bir klinikte buz lazer yaptırıyorum bacaklarıma. 2.seansı yaptırdım 3 gün sonra kese yapın dendi ancak bacaklarımda çok kaşıntı oldu. ben de dayanamayıp kaşıdım ve ertesi gün baktığımda beyaz küçük sivilce doluydu bacaklarım. Dökülme de şu an için az sadece incelme farkediyorum tüylerde.
Ben de buzlazer.com’da adı geçen bir klinikte lazer yaptırıyorum yüz hariç tüm vücut ama dediğiniz gibi bir problem yaşamadım ben. 3 seans yaptırdım ve gayet memnunum. Umarım güzel bir sonuç alırım 🙏🏻 Probleminizi güzellik merkezi ile görüşün bence

X