- 7 Mart 2019
- 2.943
- 1.460
- 32
-
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Modeli yada ismi ne acabaBizde 2 tane var. Biri Fakir diğeri Arçelik. Fakirden çok daha memnunum.
Benimki maraton güzel çekiyor ama yoruyo valla ni de pratik olarak kullanamıyosun hemen çıkarıp dip köşe için güzelBende Philips'in SpeedPro Max'i var sizdeki de mi bu? Ağır değil pek çünkü şaşırdım
Ha evet benimki dikey, normal kablolu süpürge de var detaylı temizlikte kullanıyorum günlük olarak üstte bahsettiğimi kullanıyorum bi sıkıntım yokBenimki maraton güzel çekiyor ama yoruyo valla ni de pratik olarak kullanamıyosun hemen çıkarıp dip köşe için güzel
Dyson kesinliklePhilips süpürgem var ama agır günlük çıkaramıyorum. Uygun fiyatlı olanlardan çekimi güzel dik süpürge önerisi bekliyorum
Silverline 1500-2000 watt iyi gibi geldi kullanan var mı
Islak kuru olan mı acaba?Philips SpeedPro Max kullanıyorum çok memnunum
Yok sadece kuruIslak kuru olan mı acaba?
Bosh bcs711 xxl çok çok memnunum.8 aydır kullanıyorum. Kendime yaptığım en güzel iyilik kesinlikle. Çekişi ışıklı olması gayet iyi.Philips süpürgem var ama agır günlük çıkaramıyorum. Uygun fiyatlı olanlardan çekimi güzel dik süpürge önerisi bekliyorum
Silverline 1500-2000 watt iyi gibi geldi kullanan var mı
merhaba ben de bosch süpürge düşünüyorum 10 yıl motor garantileri de olduğu için ,eviniz kaç m2 büyüklükte ?Bosh bcs711 xxl çok çok memnunum.8 aydır kullanıyorum. Kendime yaptığım en güzel iyilik kesinlikle. Çekişi ışıklı olması gayet iyi.