Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O imkansız çünkü fotoyu bile 5. Dk da çektimKuruma çizgisi olabilir mi acaba başka testle deneme şansımız var mı
C nin sağında silik bi çizgi varİdrar testinde birşey çıkmamış negatif gibi geldi bana
Ay işe başlıcam ona göre korkuyormBence bekleyin ? Benimde 30 u çatlama ama varsa bile kanda çok düşüktür testte çıkması için ayın 14 ünü bekleyeceğim bende
Silik bir çizgi var idrar yoğunluğundan net çıkmamis olabilir sabah ilk idrarla tekrarla istersen doğru sonuç alırsınKızlar 28-29 ağustos yumurtlama günümdü 30 ağustos çatlama oldu. 6 eylül kan verdim negatif. Belirtilerim devam ettiği için erken gebelik testi yaptım şöyle bir şey çıktı. İlk 5 dk da . Sizce gece tekrarlasam daha iyi bi sonuç alır mıyım?
Eki Görüntüle 3476538
Merak etme sağlıklı bir gebelikse hiç bir şey olmaz. Senin gönlün ferah olsun. Olmadı yarın sabah sağlık ocağında bi kan ver netleşsin için rahatlasınAy işe başlıcam ona göre korkuyorm
Bakıp buraya yazacağımSilik bir çizgi var idrar yoğunluğundan net çıkmamis olabilir sabah ilk idrarla tekrarla istersen doğru sonuç alırsın
2 3 gün beklemeye karar verdim aklımın karışmasından bıktım dedim kesin sonuç almış olurumYaptınız mı acaba?
Haber verin bize de2 3 gün beklemeye karar verdim aklımın karışmasından bıktım dedim kesin sonuç almış olurum
Bu testlerde böyle çizgi çıkıyor bana yok gibi geldi bende de aynısı olduKızlar 28-29 ağustos yumurtlama günümdü 30 ağustos çatlama oldu. 6 eylül kan verdim negatif. Belirtilerim devam ettiği için erken gebelik testi yaptım şöyle bir şey çıktı. İlk 5 dk da . Sizce gece tekrarlasam daha iyi bi sonuç alır mıyım?
Eki Görüntüle 3476538