Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İşin kötü yanı belirtim hiç yok ne adet belirtim ne hamilelik sadece kasıklarıma arada ağrı giriyor o kadar anlamadım bile reglimde bir gün gecikti sadece öylesine test yapmıştım elimde var diye
Yaa benimde 7 gün gecikti idrar negatif sadece rahim bölgemde bi ağrım kasıklarım yada karnım değil rahim bölgemde sizinki nasıldı yada böyle olan varmı banada bisey diyin lütfen ya
Yaa benimde 7 gün gecikti idrar negatif sadece rahim bölgemde bi ağrım kasıklarım yada karnım değil rahim bölgemde sizinki nasıldı yada böyle olan varmı banada bisey diyin lütfen ya
Kızlar ultrason için gittim bugün kesen küçük ama geç döllenmeden olabilir dedi haftaya tekrar gel dedi. Sağlıklı gebelik mi sağlıksız mı şuan bişey diyemem dedi korktum biraz bende üzüldüm