atalay_ Prense gerek yok. Ben kralın kızıyım! Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2014 727 293 108 20 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi atalay_ #201 Visneli_Turtam .!.: Ay çok güzel çok sevindim canım hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Sağol cnm çok teşekkür ederiiim darısı başınıza :)
Visneli_Turtam .!.: Ay çok güzel çok sevindim canım hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Sağol cnm çok teşekkür ederiiim darısı başınıza :)
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 298 20 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi atalay_ #202 atalay_ .!.: Sağol cnm çok teşekkür ederiiim darısı başınıza :) Genişletmek için tıkla... Amin Birtanem inşallah 1 hafta sonra bende güzel haberler alırım.
atalay_ .!.: Sağol cnm çok teşekkür ederiiim darısı başınıza :) Genişletmek için tıkla... Amin Birtanem inşallah 1 hafta sonra bende güzel haberler alırım.
atalay_ Prense gerek yok. Ben kralın kızıyım! Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2014 727 293 108 20 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi atalay_ #203 Visneli_Turtam .!.: Amin Birtanem inşallah 1 hafta sonra bende güzel haberler alırım. Genişletmek için tıkla... İnşallah güzelim inşallah
Visneli_Turtam .!.: Amin Birtanem inşallah 1 hafta sonra bende güzel haberler alırım. Genişletmek için tıkla... İnşallah güzelim inşallah
SolAnahtari Can içinde can varmı bundan daha güzeli Kayıtlı Üye 3 Aralık 2010 765 314 133 21 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi atalay_ #204 atalay_ .!.: Kızlarrrrrr test yaptırdım akşam çıkşta 137.7 çıktıııı çok şükürrr :)))))) Genişletmek için tıkla... çok sevindim canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı bizlere
atalay_ .!.: Kızlarrrrrr test yaptırdım akşam çıkşta 137.7 çıktıııı çok şükürrr :)))))) Genişletmek için tıkla... çok sevindim canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı bizlere
atalay_ Prense gerek yok. Ben kralın kızıyım! Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2014 727 293 108 21 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi atalay_ #205 SolAnahtari .!.: çok sevindim canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı bizlere Genişletmek için tıkla... İnşallah canımmm :)
SolAnahtari .!.: çok sevindim canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı bizlere Genişletmek için tıkla... İnşallah canımmm :)