• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarr Cinsiyeti hangi hafta öğrendiniz?

Merhaba arkadaşlar Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bende tüp bebek deneyecem. İsteğe bağlı ikiz oluyo mu acaba. Çevremde hiç tüp. Bebek yapan yok o yüzden merak ediyorum bende ikiz istiyorum inşallah.
Oluyo evet ama yaşınız genç ise ilk tüp bebekte tek embriyo transfer ediyorlarmış. Bende pek bilmiyorum ama buradan okuduğum kadarıyla iste

Merhaba arkadaşlar Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bende tüp bebek deneyecem. İsteğe bağlı ikiz oluyo mu acaba. Çevremde hiç tüp. Bebek yapan yok o yüzden merak ediyorum bende ikiz istiyorum inşallah.
Merhabalar tedaviniz hayırlı olsun. Normalde 35 yaş altındakilere 2 embriyo yasakmış ama bu durum doktoruna bağlı. Bazı doktorlar hastanın isteğine karşılık 2 embriyo transfer ediyor. Ben 28 yaşındayım 2 embriyo transferi yaptı doktorum.

Oluyo evet ama yaşınız genç ise ilk tüp bebekte tek embriyo transfer ediyorlarmış. Bende pek bilmiyorum ama buradan okuduğum kadarıyla iste
Öyle mi.
Şimdi 24 yasindayim. Tüp bebek yapınca 25 olacam. Ama 5 kaybim var. Bir yaşayan çocuğum var. Acaba diyorum bu yüzden ikiz yapmazlar mi

MERHABA BEN klomen kullandım ancak yanıt vermedi dedi. şimdi iğne diyor. bu iğne nasıl oluyor fiyatları nedir?
adetin üçüncü günü başlanıyor. İğnenin dozunu doktor ayarlıyor. ben de günde 3 doz halinde başlamıştı. her iğneden sonra vajinal ultrason ile yumurtaların durumuna bakılıyor. büyüme durumuna göre artırım ya da azaltım yoluna gidebiliyor. iğnenin kutusu 300 TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam ve 4 ya da 5 kutu kullandım ben. Yumurtalar oluşur ve yeterli gelişim gösterirse, (yumurtalar 20-21 mm boyutuna ulaştığında) çatlatma iğnesi ( ovitrella - 100 TL idi ) yapılıyor.

adetin üçüncü günü başlanıyor. İğnenin dozunu doktor ayarlıyor. ben de günde 3 doz halinde başlamıştı. her iğneden sonra vajinal ultrason ile yumurtaların durumuna bakılıyor. büyüme durumuna göre artırım ya da azaltım yoluna gidebiliyor. iğnenin kutusu 300 TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam ve 4 ya da 5 kutu kullandım ben. Yumurtalar oluşur ve yeterli gelişim gösterirse, (yumurtalar 20-21 mm boyutuna ulaştığında) çatlatma iğnesi ( ovitrella - 100 TL idi ) yapılıyor.
Merhaba benim 11. Günde 8,97 mm idi. Bugün başka bir doktora gittim kendi doktorum yoktu. 14. Günde 15 mm olmuş. Sizce birkaç güne büyür mü?

Back