• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarr Cinsiyeti hangi hafta öğrendiniz?

Elhamdulillah herhangi bir sorun yasamadim. Taa ki 31 haftalikken 1 saatlik yolculuk yaptığım için ki yol çok bozukdu ve orada da cok yurumem gerekti bu sebepten kasilmalar başladı ve 2 gün hastanede yattim bir sürü serum yedim ve doktorum ikizlerdeki erken doğum tehlikesinden 2 doz ciğer geliştirici ve erken doğum engelleyici yaptı. Bir hafta sonrasında çocuklara alınan bir kıyafeti degistirmek uğruna 10 dk ayakta zaman geçirdim ve sonuç gene kasilmalar ve gene hastanede yattim serumlar ve erken doğum engelleyici igne. O yüzden ikiz hamile olan herkese önerim siz siz olun doktorunuzu dinleyin bana 26 dan sonra yolculuk ve yürümeyi yasaklamisti ama yaptım ve korkudan bütün gece resmen hatmettim cocuklarimdan değil haftalarca 1 gün bile ayrı kalmak istemem Allah kimsenin çocuğunu kuvoze dusurmesin. Artık dersimi aldim evde kuluckaya yattim:anneadayı: yataktan tuvalete modundayim:emir_bebek:@osgemm

Elhamdulillah herhangi bir sorun yasamadim. Taa ki 31 haftalikken 1 saatlik yolculuk yaptığım için ki yol çok bozukdu ve orada da cok yurumem gerekti bu sebepten kasilmalar başladı ve 2 gün hastanede yattim bir sürü serum yedim ve doktorum ikizlerdeki erken doğum tehlikesinden 2 doz ciğer geliştirici ve erken doğum engelleyici yaptı. Bir hafta sonrasında çocuklara alınan bir kıyafeti degistirmek uğruna 10 dk ayakta zaman geçirdim ve sonuç gene kasilmalar ve gene hastanede yattim serumlar ve erken doğum engelleyici igne. O yüzden ikiz hamile olan herkese önerim siz siz olun doktorunuzu dinleyin bana 26 dan sonra yolculuk ve yürümeyi yasaklamisti ama yaptım ve korkudan bütün gece resmen hatmettim cocuklarimdan değil haftalarca 1 gün bile ayrı kalmak istemem Allah kimsenin çocuğunu kuvoze dusurmesin. Artık dersimi aldim evde kuluckaya yattim:anneadayı: yataktan tuvalete modundayim:emir_bebek:@osgemm[/QUOTE
En iyisini yapıyorsun herşey evlatlarımız için sabır sonu mutlu olcak inşallah bende sizin gibi olurum inşallah sorunsuz vaktiyle sağlıkla alırız evlatlarimizi kucagimiza...

merhaba kızlar dün doktora gittik ikili tarama testini yaptı ense kalınlığı birinin 1,0 mm diğerinin 0,8 mm olarak ölçüldü kan sonucum çıkmadı cinsiyetleride gördü. biri erkek diğeride kız dedi. kızdan pek emin değil gerçi

merhaba kızlar dün doktora gittik ikili tarama testini yaptı ense kalınlığı birinin 1,0 mm diğerinin 0,8 mm olarak ölçüldü kan sonucum çıkmadı cinsiyetleride gördü. biri erkek diğeride kız dedi. kızdan pek emin değil gerçi
Hadi gözün aydın öğrenmişsin cinsiyetleri umarım gönlündeki olur

10+2 tek yumurta ikizlerime hamileyim, bugün detaylı ultrason ile %70 erkek geliyor dedi doktorum.. ben de ekranda ufacık bi pipi çıkıntısı gördüm sanki :) hayırlısı olsun

Ben geç öğrendim. Göstermedi sıpa. Önce erkeğe benziyor dediler. Sonra kız diye kesinleşti. 20. Haftada tam emin olarak ogrenebildim anca. Allah bağışlasın. Biri kız biri oğlan oluyor genelde bakalım seninki ne çıkacak :)

16. haftada yanılma payının yüksek olduğu belirtilerek bir kız bir erkek olduğunu öğrendim.
Kendi doktorum 18. haftada ayrıntılı ultrasonda kesin olarak bir kız bir erkek olduğunu teyit etti.
çok heyecanlı bir süreç :)

Merhaba arkadaşlar Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bende tüp bebek deneyecem. İsteğe bağlı ikiz oluyo mu acaba. Çevremde hiç tüp. Bebek yapan yok o yüzden merak ediyorum bende ikiz istiyorum inşallah.

Back