• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarr Cinsiyeti hangi hafta öğrendiniz?

marbling817

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
487
372
33
Merhaba kizlar ben 12 haftalık hamileyim 13. Haftaya giricem yarin.ikiz bebeklerim Olacak Allah nasip ederse.

Sorum şu cinsiyetini ne zaman öğrendiniz?

Son düzenleme:
Şuan öğrenebilirsin özel hastene ye gidersen.ben yaklaşık 15 16. Haftada öğrendim ama 12. Haftada hasteneye gitmemiştim çevremde birçok hamile 12. Haftada öğrendi. Bu arada benimkilerde ikiz.hayırlı hamilelikler

Teşekkür ederim Pazartesi randevum var birde birsey daha soracagim ikili tarama testi yaptirildi mi size
Şuan öğrenebilirsin özel hastene ye gidersen.ben yaklaşık 15 16. Haftada öğrendim ama 12. Haftada hasteneye gitmemiştim çevremde birçok hamile 12. Haftada öğrendi. Bu arada benimkilerde ikiz.hayırlı hamilelikler

Önemli değil,merak ettiklerini sorabilirsin ikiz hamilelik sürecini bende yaşadım.ikili testi aslında ikizlere birçok hastane yapmıyor çünkü sonuç yanıltıcı olabiliyor ikiz hamileliklerinde diye.ama benim gittiğim hastane yapmıştı.biraz büyük bi hastane.yani hastene yapılmasını istiyorsa yaparsın yoksa yapmazsın.

Önemli değil,merak ettiklerini sorabilirsin ikiz hamilelik sürecini bende yaşadım.ikili testi aslında ikizlere birçok hastane yapmıyor çünkü sonuç yanıltıcı olabiliyor ikiz hamileliklerinde diye.ama benim gittiğim hastane yapmıştı.biraz büyük bi hastane.yani hastene yapılmasını istiyorsa yaparsın yoksa yapmazsın.
teşekkür ederiz

Tecrübeli hekimler, bebeğin pozisyonu da iyise, 11-12 de söyleyebiliyor.

Benim kadın doğum uzmanım 20 ye kadar söylemedi. Bu kadar çok yanılma haberi varken, ben kesinleşmeden söylemiyorum dedi. Kendisi 63 yaşında epey tecrübeli, harika bir dr.

Ama ikili tarama yapılırken, 11. Haftada yani, radyoloji uzmanı cinsiyet söyledi. Ama yanılma payı yüksek dedi. Söylediği doğru çıktı.

Daha sonra net olarak 16. Haftada öğrendik, başka bir hekimde :)))

3 farklı doktora gitmiştim farklı sebeplerden dolayı. O yüzden farklı hekimlerden öğrendim cinsiyeti :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini :)

Tecrübeli hekimler, bebeğin pozisyonu da iyise, 11-12 de söyleyebiliyor.

Benim kadın doğum uzmanım 20 ye kadar söylemedi. Bu kadar çok yanılma haberi varken, ben kesinleşmeden söylemiyorum dedi. Kendisi 63 yaşında epey tecrübeli, harika bir dr.

Ama ikili tarama yapılırken, 11. Haftada yani, radyoloji uzmanı cinsiyet söyledi. Ama yanılma payı yüksek dedi. Söylediği doğru çıktı.

Daha sonra net olarak 16. Haftada öğrendik, başka bir hekimde :)))

3 farklı doktora gitmiştim farklı sebeplerden dolayı. O yüzden farklı hekimlerden öğrendim cinsiyeti :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini :)
Amin inşallah bende cok merak ediyorum tatildeyim suan gidip doktora öğrenebilirsem öğrenesim var çok. Sabirsizim da

Amin inşallah bende cok merak ediyorum tatildeyim suan gidip doktora öğrenebilirsem öğrenesim var çok. Sabirsizim da

Öğrendiğinde yazarsın buraya da :)

Biri gösterip diğeri göstermeyebilir. Buna da hazırlıklı ol :) tabi eğer çift yumurtaysa.
Tek yumurtaysa biri de yeterli zaten

Kızlar bende 12.haftamda öğrendim hiç beklemiyodum doktor ailesi şaşırdım ama biri kesin değil dedi tam gostermedi ikiside erkek dedi ama bakalım haftaya kontrolum artık görürüm heralde..sağlıklı olsun larda

Bende İkizlere hamileyim doktorum çok tecrübeli olduğu halde 14 haftalikken öğrenmek için gittiğimde daha görünmez dedi 16 haftalikken öğrendim cihazlarla da alakali tabi. İkili tarama ikizlerde dogru sonuc vermiyormus yaniltabiliyormus ucluyu bilmiyorum ben ikisini de yaptirmadim Rabbinden gelene amenna. Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almak dileğiyle :anneadayı:

Bende İkizlere hamileyim doktorum çok tecrübeli olduğu halde 14 haftalikken öğrenmek için gittiğimde daha görünmez dedi 16 haftalikken öğrendim cihazlarla da alakali tabi. İkili tarama ikizlerde dogru sonuc vermiyormus yaniltabiliyormus ucluyu bilmiyorum ben ikisini de yaptirmadim Rabbinden gelene amenna. Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almak dileğiyle :anneadayı:
Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin cinsiyeti ne bebeklrrinizin bana da yapılmadı ikili tarama testi üçlüde yapmicaz dedi ayrıntılı usg ile takip yeterli dedi ..rabbim saglikla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. kaç haftaliksiniz

Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin cinsiyeti ne bebeklrrinizin bana da yapılmadı ikili tarama testi üçlüde yapmicaz dedi ayrıntılı usg ile takip yeterli dedi ..rabbim saglikla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. kaç haftaliksiniz
34+1 haftalığız bir kız bir oğlan bekliyorum Rabbim bağışlarsa siz?

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucaginiza alın
Amin insalllahh size de rabbim nasip etsin az kalmış .. herhangi bu sorun yasadinizmi ben geçen kontrolumde rahim ağzı eksikliği var 3.65 uzunlugi dikiş atılabilir dedi bu kontrolumde belli olucak ikiz olunca korkuyorum biraz

Back