Saçlarınız 20 günde 3 kat daha uzun olacak.. Saçlarınızın daha hızlı uzamasını sağlar..
SAÇLARINIZ NEDEN UZAMAZ :
Vücutta eksik olan Cinko, Demir, A Vitamini ve E Vitaminin eksik olması nedeniyle saçlarınız uzamaz.
Bu Vitamin ve Mineral ihtiyacını BİORGENS Hair Cure Complex ürünüyle giderebilirsiniz. BİORGENS vitamin ve destek içerir.. Yapılan araştırmalar sonucu saçlar 1 ayda 1 santim uzar BİORGENS ile saçlarınız 3 -4 kat daha hızlı uzar. Dünyada saçlar bayanın en güzel aksesuarıdır..
Güzel ,parlak ve uzayan saç her insanın istediğidir.. Saçlarınız ne yapıda olursa olsun BİORGENS ile saçlarınız uzayacaktır. %100 bitkisel ve doğal hiç bir yan etkisi bulunmamaktadır..
BİORGENS ETKİLERİ
-saçlarınızın hızlı uzamasını sağlar
- Ekstra nem sağlar ve saç hücrelerini güçlendirir.
- Aktif maddeler ile saçın dökülmesini durdurur;
- Saç kökünü kuvvetlendirir, saça hacim ve direnç kazandırır;
- İnce telli saçları kalınlaştırır;
- Saç kaybını önler;
- Kan dolaşımını hızlandırır;
- Saçı yeniler ve kalınlaştırır;
- Saçtaki renk kaybını önler;
- Kepek oluşumunu giderir.
BİORGENS Cure Complex içinde kullanılan bitkiler ve yağları özenle seçilip bir çok bitki uzak doğudan getirtilmiştir bu özel bitkiler saçlarınızın uzamasını sağlar ve canlandırır..
KULLANILIŞI :
BİORGENS Cure Complex 4 Tüptür.. Haftada 1 tüp kullanılması gerekmektedir ve her bir tüp 2 kullanılımlıktır.
BİORGENS Cure Complex kullanırken saç diplerinize masaj yaparak uygulanmalı ve 1 saat bekletilmelidir.
1 saat sonunda saçlarınızı yıkayınız.. Bitkisel şampuan ile yıkamanızı tavsiye ederiz.
Ben kullandim bundan. Bunu kullanmadan önce 1 cm uzayan saclarim ayda, bunu kullanirkende 1 cm uzamaya devam etti.. e ne anladim bu isten ?
her duydugunuza inanmayin, para tuzagi hepsi..
saglikli beslenin, bol su icin, duzenli uyuyun ve stresten uzak durun.. baska yapacak bisi yok, sabredip beklemeli.