• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Kızlarr buyrun burdan yakın =))

LaLa21

TadeLLe (:
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
708
2
46
35
İstanbul
Saçlarınız 20 günde 3 kat daha uzun olacak.. Saçlarınızın daha hızlı uzamasını sağlar..

SAÇLARINIZ NEDEN UZAMAZ :
Vücutta eksik olan Cinko, Demir, A Vitamini ve E Vitaminin eksik olması nedeniyle saçlarınız uzamaz.
Bu Vitamin ve Mineral ihtiyacını BİORGENS Hair Cure Complex ürünüyle giderebilirsiniz. BİORGENS vitamin ve destek içerir.. Yapılan araştırmalar sonucu saçlar 1 ayda 1 santim uzar BİORGENS ile saçlarınız 3 -4 kat daha hızlı uzar. Dünyada saçlar bayanın en güzel aksesuarıdır..

Güzel ,parlak ve uzayan saç her insanın istediğidir.. Saçlarınız ne yapıda olursa olsun BİORGENS ile saçlarınız uzayacaktır. %100 bitkisel ve doğal hiç bir yan etkisi bulunmamaktadır..

BİORGENS ETKİLERİ
-saçlarınızın hızlı uzamasını sağlar
- Ekstra nem sağlar ve saç hücrelerini güçlendirir.
- Aktif maddeler ile saçın dökülmesini durdurur;
- Saç kökünü kuvvetlendirir, saça hacim ve direnç kazandırır;
- İnce telli saçları kalınlaştırır;
- Saç kaybını önler;
- Kan dolaşımını hızlandırır;
- Saçı yeniler ve kalınlaştırır;
- Saçtaki renk kaybını önler;
- Kepek oluşumunu giderir.

BİORGENS Cure Complex içinde kullanılan bitkiler ve yağları özenle seçilip bir çok bitki uzak doğudan getirtilmiştir bu özel bitkiler saçlarınızın uzamasını sağlar ve canlandırır..

KULLANILIŞI :
BİORGENS Cure Complex 4 Tüptür.. Haftada 1 tüp kullanılması gerekmektedir ve her bir tüp 2 kullanılımlıktır.

BİORGENS Cure Complex kullanırken saç diplerinize masaj yaparak uygulanmalı ve 1 saat bekletilmelidir.
1 saat sonunda saçlarınızı yıkayınız.. Bitkisel şampuan ile yıkamanızı tavsiye ederiz.

Slm ben yurtdisinda kaliyorum peki bu urunu nasil alabilirim,
yani sparis verebilme gibi bir ihtimalim varmi
Saygilar

Ben kullandim bundan. Bunu kullanmadan önce 1 cm uzayan saclarim ayda, bunu kullanirkende 1 cm uzamaya devam etti.. e ne anladim bu isten ?
her duydugunuza inanmayin, para tuzagi hepsi..
saglikli beslenin, bol su icin, duzenli uyuyun ve stresten uzak durun.. baska yapacak bisi yok, sabredip beklemeli.

Back