- 20 Haziran 2013
- 162
- 114
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kullanıyorum sigara muhtemelen ondan mahvediyor dişleri ve diş etlerini geçmiş olsun sizedesaadece üstlere takıldı demişsiniz..tellerle alakası yoktur. diş çekilmesinin bir sürü nedeni var diş teli de dahil buna ama altlara takılmadıysa nedeni farklıdır.. benim de alt dişlerimde çekilme oldu maalesef
doktoruma göre nedeni sigara
Teşekkür ederimm. Ön iki dişimde var sadece zaten ama gülerken rahatsız ediyodu bir yıl kalıcak ve bitice inşallah çoğu insan taktırmana gerek yoktu dedi ama önemli olan benim aynaya baktığımda ne görmek istediğim:)Hayırlı olsun telleriniz.
Ama telli fotoğraf olduğu için mi nedir, hiç anlaşılmıyor çarpıklık olduğu..
:) sigara içtiğim için ayrı bi özen göstermem gerekiyo hergün düzenli fırçalıyorum beyazlatıcı ağız bakım suyu kullanıyorum he birde telden 1 hafta önce temizlettim :)Tellerden cok dislerinin beyazligi dikkatimi cekti
:) sigara içtiğim için ayrı bi özen göstermem gerekiyo hergün düzenli fırçalıyorum beyazlatıcı ağız bakım suyu kullanıyorum he birde telden 1 hafta önce temizlettim :)
Tartar falan varsa diye temizliyolar ama ben farkını fazla hissetmedim normalde de bakım önemli beyazdı zaten:)Temizletmek baya ise yaramis
Tartar falan varsa diye temizliyolar ama ben farkını fazla hissetmedim normalde de bakım önemli beyazdı zaten:)
Doğru diyosun cnm banada öyle diyolar ama bende öyle hissetmiyorum vllaSen de bembeyaz hissediyo musun dislerini
Bana herkes dislerin beyaz diyo ama bana pek oyle gelmiyo ben de senin yaptigin gibi yapiyorum aslinda
Bugün diş teli taktırdım ve sizlerle paylaşmak istedim burdan her düzelme olduğunda resim atıp paylaşıcam taktırmayı düşünenlere örnek olsun diye. 24 yaşındayım sadece üst dişlerimde çarpıklık vardı o yüzden sadece üst dişlerimde tel var:)
Evet canım istanbuldan iyi sancaktepede özel Bi kliniğe gidiyorum daha yeni malum o yüzden 2 kere falan gördüm doktoru Güleryüzlü işinde de iyi Bi doktora benziyor ama genede kesin konuşamıyorum biraz pahalıMerhabalar,öncelikle hayırlı olsun diş telleriniz :) Bende ortodontist arıyorum, acaba istanbulda mısınız ? Eğer öyleyse doktorunuzu önerir misiniz ? :)
tedavi süresi 1 yıl cnm fiyat 2800 tanıdık olduğu halde bu fiyatBende de aynı şekilde üst dişlerde problem var :/ Acaba fiyatı nedir ? Tedavi süresi ne kadar ?
tedavi süresi 1 yıl cnm fiyat 2800 tanıdık olduğu halde bu fiyat
Hala çıkartmadım ama yerine otursun diyede bekletiliyormuş bir ay sonra çıkıcak inşallahTel tedavisi sonu bu bakim helal