• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr bugün diş teli taktırdım RESİMLİİ

ada1180

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
162
114
103
Bugün diş teli taktırdım ve sizlerle paylaşmak istedim burdan her düzelme olduğunda resim atıp paylaşıcam taktırmayı düşünenlere örnek olsun diye. 24 yaşındayım sadece üst dişlerimde çarpıklık vardı o yüzden sadece üst dişlerimde tel var:)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    22,6 KB · Görüntüleme: 583
Kızlar alt dişimde diş eti çekilmesi oldu telle bi alakası var mıdır bilgisi olan cvp yazabilirmi ? Ya birde cips yenilmiyo diye yazıyo doktoryn verdiği kağıtta herşeyden zor olanıda bu benim için:bicak:

saadece üstlere takıldı demişsiniz..tellerle alakası yoktur. diş çekilmesinin bir sürü nedeni var diş teli de dahil buna ama altlara takılmadıysa nedeni farklıdır.. benim de alt dişlerimde çekilme oldu maalesef
doktoruma göre nedeni sigara:(

Hayırlı olsun telleriniz.
Ama telli fotoğraf olduğu için mi nedir, hiç anlaşılmıyor çarpıklık olduğu..

saadece üstlere takıldı demişsiniz..tellerle alakası yoktur. diş çekilmesinin bir sürü nedeni var diş teli de dahil buna ama altlara takılmadıysa nedeni farklıdır.. benim de alt dişlerimde çekilme oldu maalesef
doktoruma göre nedeni sigara:KK43:
Bende kullanıyorum sigara muhtemelen ondan mahvediyor dişleri ve diş etlerini:KK43: geçmiş olsun sizede

Hayırlı olsun telleriniz.
Ama telli fotoğraf olduğu için mi nedir, hiç anlaşılmıyor çarpıklık olduğu..
Teşekkür ederimm. Ön iki dişimde var sadece zaten ama gülerken rahatsız ediyodu bir yıl kalıcak ve bitice inşallah çoğu insan taktırmana gerek yoktu dedi ama önemli olan benim aynaya baktığımda ne görmek istediğim:)

Tellerden cok dislerinin beyazligi dikkatimi cekti:KK37:
:) sigara içtiğim için ayrı bi özen göstermem gerekiyo hergün düzenli fırçalıyorum beyazlatıcı ağız bakım suyu kullanıyorum he birde telden 1 hafta önce temizlettim :)

:) sigara içtiğim için ayrı bi özen göstermem gerekiyo hergün düzenli fırçalıyorum beyazlatıcı ağız bakım suyu kullanıyorum he birde telden 1 hafta önce temizlettim :)

Temizletmek baya ise yaramis

Tartar falan varsa diye temizliyolar ama ben farkını fazla hissetmedim normalde de bakım önemli beyazdı zaten:)

Sen de bembeyaz hissediyo musun dislerini

Bana herkes dislerin beyaz diyo ama bana pek oyle gelmiyo ben de senin yaptigin gibi yapiyorum aslinda

Sen de bembeyaz hissediyo musun dislerini

Bana herkes dislerin beyaz diyo ama bana pek oyle gelmiyo ben de senin yaptigin gibi yapiyorum aslinda
Doğru diyosun cnm banada öyle diyolar ama bende öyle hissetmiyorum vlla

Bugün diş teli taktırdım ve sizlerle paylaşmak istedim burdan her düzelme olduğunda resim atıp paylaşıcam taktırmayı düşünenlere örnek olsun diye. 24 yaşındayım sadece üst dişlerimde çarpıklık vardı o yüzden sadece üst dişlerimde tel var:)

Merhabalar,öncelikle hayırlı olsun diş telleriniz :) Bende ortodontist arıyorum, acaba istanbulda mısınız ? Eğer öyleyse doktorunuzu önerir misiniz ? :)

Merhabalar,öncelikle hayırlı olsun diş telleriniz :) Bende ortodontist arıyorum, acaba istanbulda mısınız ? Eğer öyleyse doktorunuzu önerir misiniz ? :)
Evet canım istanbuldan iyi sancaktepede özel Bi kliniğe gidiyorum daha yeni malum o yüzden 2 kere falan gördüm doktoru Güleryüzlü işinde de iyi Bi doktora benziyor ama genede kesin konuşamıyorum biraz pahalı:(

Bende de aynı şekilde üst dişlerde problem var :/ Acaba fiyatı nedir ? Tedavi süresi ne kadar ?

Back