• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr bugün diş teli taktırdım RESİMLİİ

Hala çıkartmadım ama yerine otursun diyede bekletiliyormuş bir ay sonra çıkıcak inşallah

sizin bu düzgün dişleriniz için bile 1 seneden fazla kaldıysa tel, ben kendimi düşünemiyorum :(

sizin bu düzgün dişleriniz için bile 1 seneden fazla kaldıysa tel, ben kendimi düşünemiyorum :KK43:
Canım aslında daha öncesinde de çıkabilirdi ama randevularıma hep geç tarihlerde gittim ya şehir dışında oluyordum ya işim oluyordu derken erteliyordum süre konusunda beni dikkate alma hem düzelmeler çok hızlı ilerliyor inan hiç pişman olmadım taktırdığıma çıkarttığımda bir ömür rahat edicem inşallah sende kendini bu şekilde rahatlat ve bir an önce taktır kısa sürede alışıcağına eminim:super:

Tel cikinca geceleri kullanmaniz gereken aparat veriliyor aman onu takmayi aksatmayin. Ben 3.5 yil ortodontik tedavi gordum. Simdi cok duzgun agiz yapim ama o aparati pek umursamadim ve alt cenede bir disim egrildi.
Doktoruma sordugumda o aparati kesinlikle kullanmadigim icin oldugunu soyledi.
Iyice dis etlerinin yerlesmesi seklini bozmamasi icinmis aparat.

Aman teller cikinca ihmal etmeyin.

Tel cikinca geceleri kullanmaniz gereken aparat veriliyor aman onu takmayi aksatmayin. Ben 3.5 yil ortodontik tedavi gordum. Simdi cok duzgun agiz yapim ama o aparati pek umursamadim ve alt cenede bir disim egrildi.
Doktoruma sordugumda o aparati kesinlikle kullanmadigim icin oldugunu soyledi.
Iyice dis etlerinin yerlesmesi seklini bozmamasi icinmis aparat.

Aman teller cikinca ihmal etmeyin.
Önerini dikkate alacağım canım çok sağol :KK66:

Back