Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım aslında daha öncesinde de çıkabilirdi ama randevularıma hep geç tarihlerde gittim ya şehir dışında oluyordum ya işim oluyordu derken erteliyordum süre konusunda beni dikkate alma hem düzelmeler çok hızlı ilerliyor inan hiç pişman olmadım taktırdığıma çıkarttığımda bir ömür rahat edicem inşallah sende kendini bu şekilde rahatlat ve bir an önce taktır kısa sürede alışıcağına eminim
Tel cikinca geceleri kullanmaniz gereken aparat veriliyor aman onu takmayi aksatmayin. Ben 3.5 yil ortodontik tedavi gordum. Simdi cok duzgun agiz yapim ama o aparati pek umursamadim ve alt cenede bir disim egrildi. Doktoruma sordugumda o aparati kesinlikle kullanmadigim icin oldugunu soyledi. Iyice dis etlerinin yerlesmesi seklini bozmamasi icinmis aparat.
Tel cikinca geceleri kullanmaniz gereken aparat veriliyor aman onu takmayi aksatmayin. Ben 3.5 yil ortodontik tedavi gordum. Simdi cok duzgun agiz yapim ama o aparati pek umursamadim ve alt cenede bir disim egrildi. Doktoruma sordugumda o aparati kesinlikle kullanmadigim icin oldugunu soyledi. Iyice dis etlerinin yerlesmesi seklini bozmamasi icinmis aparat.