Gebeliğe Hazırlık Kizlarr ayni durumu yaşayan var mi bakar misinizz??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani hiç böyle bisey olmamıştı o yüzden garip geldi canım nasıl anlatılır bilmiyorum da yani birden bi sanci girdi ve kanama olmuş sonrasında ilk kez karşılaştım o yüzden tuhaf oldu

bizim burda hastaneye gideyim dersen 16 gun sonraya randevu var coook sacma sizin orda nasil bilmiyorum ama randevuya kadar ogrenirsiniz diye dusunuyorum:)
Randevusuz bakan hastaneler de var bizim burda canım sen nerdesinde tabi önce test yaparım çıkacağından umutlu değilim ama yine de bi umut

Yani hiç böyle bisey olmamıştı o yüzden garip geldi canım nasıl anlatılır bilmiyorum da yani birden bi sanci girdi ve kanama olmuş sonrasında ilk kez karşılaştım o yüzden tuhaf oldu
Evlendigimin ilk üç ayı yaşadım bu durumu dışarda girilen tuvaletlerin birinden mikrop kapmisim her ilişki sonrası batma sonrası kanama oldu enfeksiyon tedavisi gördüm. Ama tabi inşallah diğer olasılık daha güçlüdür

Yaa vallahi hiç bi yerde de tuvalete filan girmedim öyle genelde annemlere giderim ya başka gittiğin bi yer falan da yok ilk kez boyle bisey yasadim ama belki de dedigin gibidir insalah hakkımızda hayırlısı olsun

Bende de aynı durum söz konusu test yaptım silik çıktı ikinci cizgi beklemedeyim bende

Eczaneden erken gebelik testi alın neredeyse kesin sonuç veriyor. Buradan birileri hamilesiniz dese ve çıkmasa üzülecek boşuna Ümit edecekseniz o yüzden bence şimdi gidin alın.

Eczaneden erken gebelik testi alın neredeyse kesin sonuç veriyor. Buradan birileri hamilesiniz dese ve çıkmasa üzülecek boşuna Ümit edecekseniz o yüzden bence şimdi gidin alın.
Ya alicam aslında ama kanama durduktan 3 gün sonra cikiyomus alsam dayanamam diye almak istemedim.Garanti olsun diye cumartesiyi beklemek istedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…