Gebeliğe Hazırlık Kizlarr ayni durumu yaşayan var mi bakar misinizz??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gulsumnaz6

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
36
14
8
25
Kızlar merhaba 5 aylık evliyim çocuk istiyoruz hiç korunmadik bu ay adet gününden bi gün önce hafif peceteye gelen pembe leke gördüm ertesi gün pıhtılı kan şeklinde geldi sonraki güne de kesildi normal adetim gibi yoğun değildi ve ilk defa böyle bisey yaşadım bide sürekli şişkinlik var kassık batması ve baş dönmesi de var bilmiyorum piskolojik mi ama sizce hamile olabilir miyim?? Bide eşimle ilişkiye girdiğimde sağ kassıgım batti ilk kez böyle bisey geliyo başıma sizce normal midir ? Hamilelik olabilir mi ?

Adetin ne kadar gecikti canım test yaptın mı ?

Adetin ne kadar gecikti canım test yaptın mı ?
Adetim 26 siydi normalde 25 inde yani cuma günü pembe leke geldi peceteye sildikçe ped taktim bisey yoktu ertesi gün test yaptım yani adet günümde negatif 26 sında pihtilikan geldi birazcık ertesi günde yine pembe leke tarzında oldu kesildi ama adet gibi değildi o yüzden emin olamadım canım. Test yaptigimda lekelenme vardi. Adet olduğunu düşündüm afedersiniz dünde ilişkiye girdik ilişki sırasında ve sonrasında sağ kasigim agridi ilk kez basima byle bisey geldi.

olabilme ihtimalim yuksek canim benimde adet gunlerimde sag kasigimda yogun batma vardi iliskidede. bence iliskiye girmeyin agri varsa ben dusuk yaptim artik herseyden tedirgin oluyorum ne olur olmaz hamile olabilirsin dikkat et.idrar testi yap bence cikar benim adetten 3 gun once cikmisti

Adet günümde yaptım negatifti o pembe leke ve pihtili kan gelmesi yanılttı ama bu ilişkideki batma da olunca yapsam mi dedim ustune gorme filan yaziyo okuduguma göre eğer öyle bişeyde kanama bittikten 3 gün sonra testte cikiyomus o yüzden bikac gün beklesem mi dedim ama pek de umudum yok gibi her ay negatifler

Bu arada çok geçmiş olsun bnde bi kimyasal gebelik geçirdim o bile etkiliyo insanı gerçekten zor yani

normal gebelik testinde cikmayabilir gec dollenmede olmus olabilir.erken gebelik testiydi benimde yaptigim hatta ilk hicbisey cikmadi cope attim sonra tekrar bakasim geldi kopkoyuydu hemen acile gidip baktirdik 158 cikti degerim hamileydim.ayni dedigin gibi batma yogundu ve ozellikle iliskiden sonra agriyordu.ustune goren cok insan biliyorum ki dedigin gibi az gelip 1-2 gunde bitiyomus.yerlesme kanamasi olabilir...onun disinda fikrimce tek olasilik enfeksiyon olmasi.onu da gecen ay yasadim 4 gun adet olamadim hafif kanamam kucuk kucuk pihtilar oldu hamilelik testi negatifti 5. gun hastalandim 1 hafta sonrada agir grip oldum belli ki bi yerlerde usutmusum

Ilişki sonrası hafif kanama oldu bi kaç damla onu da söylemeyi unutmusum yani bi daha yapayım diyorum bakalm yarın test alayım da cumaya yapayim

okadar kisa surede dusuk degildir ayrica bildigim kadariyla baya kanamali oluyor dusuk sanmiyorum.bence ya usuttun ya da hamilesin

bende gecen ay adet olamayinca ve lekelenmelerim olunca dusuk sandim tanidigim bi ebe oyle dusuk olmaz dedi

okadar kisa surede dusuk degildir ayrica bildigim kadariyla baya kanamali oluyor dusuk sanmiyorum.bence ya usuttun ya da hamilesin
Ya kanama kesilmişti tamamen hatta dus filan aldım bisey yoktu ilişkiye girdikten sonra kassık ağrısı oldu kan gelmişti biraz inşallah üşütme değildir bu

Bebek yerleşirken kanama olabiliyor o olabilir . Ama devamlı gelen kanama hayra yorulmayadabilir. Biliyorum uzun süre bebek düşünenler olarak soluğu sürekli hastanede aldığımız için yine hastane kapısı asindirmak zor olabilir senin için ama git derim hastaneye yoksa sebebine bakarlar varsa da Allah korusun düşük falan ihtimaline karşı önlem alirlar.

Teşekkür ederim canım valla her ay hüsran yani o yüzden bide yerleşme kanaması kırmızı olmuyomuş benimki biraz kırmızıya dönüktü o yüzden adet sanmıştım yoksa bebek olduğunu düşünsem ilişkiye kesinlikle girmezdim yani test yaparim cikarsa giderim hastaneye zaten.

Yumurta çatlamayıp gereginden fazla büyüyünce ya da kistleşince öyle batmalar oluyormuş.
Ben tam 13 senedir evliyim ve ovu dönemi çatlama öncesi oluyormuş bu his daha yeni fark ettim, ilişki sırasında sanki bi duvara toslamak gibi mi? Yani öyle bi zorlama ve batma hissi mi?
Gebeyken ilişkide hiçbi ağrı sızı olmuyor bacım,
Yani bizde doğuma kadar aktif devam etti. Aksine vajina yumuşadığı için daha kolay oluyor ilişki özellikle de ilk dönemler

bizim burda hastaneye gideyim dersen 16 gun sonraya randevu var coook sacma sizin orda nasil bilmiyorum ama randevuya kadar ogrenirsiniz diye dusunuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…