Kizlarr! Ankarada Tesettur Gelin Basi yapan yer??

fusyadelisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
12
0
1
Ankara
Ankarada fiyati uygun, guzel tesettur gelin basi ve makyaj yapan bi kuafor tavsiyesi olan var mi arkadaslar??? Bilenler lutfn yardimci olsunlar :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba öncelikle her güne gülerek başlamanızı tavsiye ederim  ben küçük büyük herkese is ter hediye ister düğün kına sünnet parti doğum günü aklınıza gelecek her türlü şeye uygun butik sabun kokulu taş kurabiye çerçeve yapıyorum bunlar haricinde de inanın şuan hatırlamadığım öle çok emek var ki  hamileliğimde başladığım bu sevdalara sizlere sunarak devam etmek istiyorum uygun fiyata sevginizi olabildiğince hoş sunmanızi isterim birkaç örnek fotoğraf koyuyorum paketle süsleme sizin isteğiniz üzerine hazırlıyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım aysenaz türban tasarım diye bi yer Facebook sayfaları var orda numara da var hem yaptıkları modeller de var beğenirsen ara görüş bi bende de var numara istersen verebilirm

Canım aysenaz türban tasarım diye bi yer Facebook sayfaları var orda numara da var hem yaptıkları modeller de var beğenirsen ara görüş bi bende de var numara istersen verebilirm
evet bize cok yakin otruyor o kiz btun kuzenlerim orda yaptirdi harika yapiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…