Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlarr adetime 21 gün var kanda test yapmak zorunda kaldım 16 çıktı sizce yükselir mi böyle olan var mı yardımmm
Kızlarr aklıma birşey takıldı normalde hamile olmayan bir bayanın sonucu 5 ila 10 arası değilmiydi benim değerim 16 ve adetten çıkalı 10 gün falan olmuştu ona rağmen 16 ydı sizce yükselir mi yoksa ben boşuna umutlu olmamayım mı
Kızlarr aklıma birşey takıldı normalde hamile olmayan bir bayanın sonucu 5 ila 10 arası değilmiydi benim değerim 16 ve adetten çıkalı 10 gün falan olmuştu ona rağmen 16 ydı sizce yükselir mi yoksa ben boşuna umutlu olmamayım mı
Doğru söylüyorsunuz sabretmekten başka çare yok eyer bu ayda adet olursam adetimin ilk günü dr gidicem çağırdı inşallah gerek kalmaz ama adet olursam tedaviye başlicaz sorun olmadığı için bizde direk çatlama iğnesi vericek hayırlısı olsun İNŞALLAH çok korkuyorum
Doğru söylüyorsunuz sabretmekten başka çare yok eyer bu ayda adet olursam adetimin ilk günü dr gidicem çağırdı inşallah gerek kalmaz ama adet olursam tedaviye başlicaz sorun olmadığı için bizde direk çatlama iğnesi vericek hayırlısı olsun İNŞALLAH çok korkuyorum
Bilmiyorum yaa inşallah vardırben bebeğimi bundan 10 ay önce kaybettim 2 aylıktı düşük yaptım ve hala o pisikolojiden çıkamadım bu bebeğim olursa çok teselli olur bana
Allah'a teslim olun inanın rahat edeceksiniz psikolojiniz düzelecek sonuçta sizi de ailenize Allah verdi ona aidiz veren de o alan da Rabbim en hayrli zamanda versin kucağınıza