• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr adetime 21 gün var kanda test yapmak zorunda kaldım 16 çıktı sizce yükselir mi böyle olan var mı yardımmm

Hyt-123

🤲🏻Çok şükür 🤲🏻🐣24.06.2021🐣🤱🏻
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2020
2.164
3.372
53
25
Adetime 21 gün var idrar yanması şikayetiyle gittim gebelik testi yaptılar hamile olmayan bir bayanın 10 değeri benimkisi 16 böyle olan var mı hamile kalan sizce yükselir mi

21 günmü var adetinize eminmisiniz?

Geçen hafta adet görmüş olmanız gerekiyor, adetiniz nasıldı? Yoğunluğu ve süresi?

NORMAL adet gördüm ama bilmiyorum ki

5 üzeri gebelik ama 21 gün var diyorsunuz şaşırdım ben 😯
Bilmiyorum yaa inşallah vardır🥰ben bebeğimi bundan 10 ay önce kaybettim 2 aylıktı düşük yaptım ve hala o pisikolojiden çıkamadım bu bebeğim olursa çok teselli olur bana🤲🏻

Bilmiyorum yaa inşallah vardır🥰ben bebeğimi bundan 10 ay önce kaybettim 2 aylıktı düşük yaptım ve hala o pisikolojiden çıkamadım bu bebeğim olursa çok teselli olur bana🤲🏻
Inşallah canım gönlüne göre hayırlısı olsun bilirim o üzüntüyü Rabbim tekrar sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin

Inşallah canım gönlüne göre hayırlısı olsun bilirim o üzüntüyü Rabbim tekrar sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin
Amin İNŞALLAH canım 😔Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲🏻🌺

Değere göre hamilesin canım yanlış hesaplamış olabilirsin hayırlı olsun sağlıkla gelsin sana inşallah 🙏
AY inşallah yarın test sonucunu dr göndericem inşallah dediğiniz gibidir 🥰haber veririm sizlere🤲🏻🌺

Kızlar sonucum bu sizce hamilelik var mı aklım çok karıştı :110:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 144
Back