Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet geçen hafta adettim yani çıkalı bir hafta 3 gün oldu herhaldeGeçen hafta adet görmüş olmanız gerekiyor, adetiniz nasıldı? Yoğunluğu ve süresi?
Evet canım geçen ayın 27 sinde adet oldum 1 de temizledim21 günmü var adetinize eminmisiniz?
Bilmiyorum yaa inşallah vardır5 üzeri gebelik ama 21 gün var diyorsunuz şaşırdım ben![]()
Inşallah canım gönlüne göre hayırlısı olsun bilirim o üzüntüyü Rabbim tekrar sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinBilmiyorum yaa inşallah vardırben bebeğimi bundan 10 ay önce kaybettim 2 aylıktı düşük yaptım ve hala o pisikolojiden çıkamadım bu bebeğim olursa çok teselli olur bana
![]()
Amin İNŞALLAH canımInşallah canım gönlüne göre hayırlısı olsun bilirim o üzüntüyü Rabbim tekrar sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin
Değere göre hamilesin canım yanlış hesaplamış olabilirsin hayırlı olsun sağlıkla gelsin sana inşallahEvet canım geçen ayın 27 sinde adet oldum 1 de temizledim
AY inşallah yarın test sonucunu dr göndericem inşallah dediğiniz gibidirDeğere göre hamilesin canım yanlış hesaplamış olabilirsin hayırlı olsun sağlıkla gelsin sana inşallah![]()
Hayırlı haberini bekliyoruzAY inşallah yarın test sonucunu dr göndericem inşallah dediğiniz gibidirhaber veririm sizlere
![]()
İnşallah ya dıa edin ne olur güzel haber alayımHayırlı haberini bekliyoruz![]()
0.16 çıkmış negatif maalesef canım ancak adetine çoook var inşallah hamile kalırsınKızlar sonucum bu sizce hamilelik var mı aklım çok karıştı![]()
Öylemi0.16 çıkmış negatif maalesef canım ancak adetine çoook var inşallah hamile kalırsın
Daha 21 gün yumurtlama bile olmamış degerlendirin bu ayı olur allahın izniyleÖyleminasip kısmet artık
İNŞALLAH ya artık çok sıkıldım her ay aynıDaha 21 gün yumurtlama bile olmamış degerlendirin bu ayı olur allahın izniyle
Nasip olur inşallah kesme umudunuİNŞALLAH ya artık çok sıkıldım her ay aynı3 yıl oldu
![]()