Yarın adet günüm. Bugün gebelik testi uygulasam çıkar mı?? Gerçi eşim içime boşalmadı ama yumurtlama dönemindeki bir haftada gün aşırı yaptık. Doktorum bir damlası bile bırakabilir o dönemde dedi. Erkeklerde boşalmadan önce gelen bir sıvı varmış. O da bırakabiliyormuş ve erkekler o an bunu hissetmiyorlarmış.
Not: Geri çekilme yoluyla yaptık.
Lütfen cevap verin çok acillllllll !!!!
Test yaparsaniz cikar.
Hamile olabilirsiniz.
Geri cekilme zaten korunma yontemi degil ki, zevk sivisi olur, erkek farketmez spermi gider, cok rahat hamile kalabilirsiniz.
Çok teşekkürler bir sorum daha olacak. Bazı insanlar ilk idrar falan diyorlar fark eder mi ki? Yoksa şu anki idrarımla da belli olur mu? Yoksa ilk idrar için yarını mı beklemeliyim??
Daha önceki hamileliğimi sonlandırmak zorunda kaldım. İlaç kullanıyordum antidepresan. O yüzden sağlıklı olmaz dedi doktor ve aldırmak zorunda kaldım. Diceğim o ki eşim o dönem ben hissediyorum demişti farklı duygular hissediyorum demişti. Ama şu an yok öyle hislerim diyor. Sizce doğruluk payı nedir? Erkekler de hissedebilir mi??
Çok teşekkürler bir sorum daha olacak. Bazı insanlar ilk idrar falan diyorlar fark eder mi ki? Yoksa şu anki idrarımla da belli olur mu? Yoksa ilk idrar için yarını mı beklemeliyim??
Dun gece 11de yapan bir üye çift çizgi gördü. Elinizde varsa yapabilirsiniz çıkar bence.dışardan alacaksanız da 2 tane alın hem ucuz hrm garanti birini şimdi birini sabah yaparsınız.
Hissetmeyi bilmiyorum. Benim 1 ayım kaldı, bazen kendimi hamile bile hissetmiyorum.
Gönlünüzden gecen olur inşallah.
Sonuç negatif çıktı. Yarın olur muyum bilemiyorum ama olmazsam yeniden yapacağım acaba daha mı kesin olur hemen yapsam yoksa birkaç gün beklemeli miyim?
Bende en son 3agustosta regl oldum 10 ve 15 eylülde idrar testi yaptım sonuç negatif eşimle korunmuyoruz 2. Cocuk istediğimiz için sizce neden bu kadar gecikti idrar testleri yanılabilir mi bayramdan sonra dr gideceğim sizden de görüş almak istedim şimdiden tşk :)
Bende en son 3agustosta regl oldum 10 ve 15 eylülde idrar testi yaptım sonuç negatif eşimle korunmuyoruz 2. Cocuk istediğimiz için sizce neden bu kadar gecikti idrar testleri yanılabilir mi bayramdan sonra dr gideceğim sizden de görüş almak istedim şimdiden tşk :)
Yanılma payı illa ki vardır bence. Bana soracak olursanız bir de produktor testini deneyin biraz pahalı ama kan testi kadar olmasa da yine de doğruluk payı yüksek.
Merhaba reglim 5 gün gecikti, dokunduğumda göğüslerim acıyor, bugün kahverengi akıntı geldiğini fark ettim şüphelenip test yaptım iki günönce negatif çıktı. Sizce regli olacak mıyım yoksa gebelik mi bu anlayamadım bunalıma girdim artık
Merhaba reglim 5 gün gecikti, dokunduğumda göğüslerim acıyor, bugün kahverengi akıntı geldiğini fark ettim şüphelenip test yaptım iki günönce negatif çıktı. Sizce regli olacak mıyım yoksa gebelik mi bu anlayamadım bunalıma girdim artık
Ben de aynı durumdayım bacım bugün 2. Gün 2 gündür test yapıyorum hep negatif. İnşallah Rabb'im isteyen herkese nasip eder. Ben de kasık ve bel ağrısından yakınıyorum. Kahverengi akıntım da geldi ama hala tık yok kafayı yicem artık!!! (((
Kızlar bugün 2. Gün gecikmede. Kanamam var ama adet gibi değil bir türlü sökülmedi öğlenden beri. Lütfen yardımcı olun. Test için yarını mı bekleneliyim yoksa şimdi mi yapsam???