Kızlarr! %40 indirim var!Sizce bunu alyımmıı?

deva89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
175
0
96
Konya
uzun zamandır çok hoşuma giden almak istediğim bir üründü bu ve şu an indirimde
normal fiyatı 90 tlydi şimdi 55 tl! markası özdilek.
ama yinede emin değilm.CADIARZU

sizce nasıl?
almalımıyım?
fikirlerinizi bekliyorumm.boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Eklentiler

• $OZDILEK-RANFORCE-KALBIM-CIFT-KISILIK-NEVRESIM-TK__21845505_0.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 86
  • $c.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 91
ilk resimde rengi pembe gibi görünüyor ama asıl rengi kırmızı.
çeyizde kırmızı ve siyahlı bi nevresim mutlaka olmalı diye düşünüyorum.
sizin fikriniz?CADIARZU

fiyatı çok uygun..ve kırmızı siyah bencede kesinlikle olmalı..
ben olsam alırdım

bende hemen almak istiyorum bunu. :))) sanal alışveriş değil mi? internetten bakayım eğer bulursam bende alayım canım. tam hayalim. o kadar güzel ki. fiyatı da uygun. sakın ama sakın kaçırma.

bende çeyizime çok beğenerek aldım.
yakından rengi çok daha güzel...
fiyatıda uygunmuş

bence rengide harika modelide fiyatıda kaçırma derimmm kaydirigubbakcemile5

hangi sitede 55 lira acaba bende begeniyorum bu takımı

siyah rengi çok fazla rengi solar gibime geldi bence siyah ve kırmızılı almak istediğiniz nevresim takımlarını pamuk saten veya saten alın günlük kullanmalık için ise rengi pek solmucak şeylere bakmak lazım bir de içimizi karartmıcak nacizane fikrim :))))))

süper ya bende çok seviyorum bunu kesinlikle kaçırma ve ayrıca nerde bu indirim bilmiyorumkismile bizde alalım

markasından güvendiğimden nevresimin solma ihtimalinin olcağını sanmıyorum canım.siyah renkli nevresimlerde benimde en büyük endişem renklerin solmasıydı ama araştırdığm zaman bu ürünü kullananlar bi sorun yaşamamışlar.

saten nevresimleri çok beğeniyorum fakat kullanışlı olmuyormuş o yüzden tercih etmiyorum.pamuk satenlerde biraz pahalı geldi canım yaa.en az 120 den başlıyor,:bbo:
onun yerine benim fikrim normal fiyatlara çeşit çeşit pamuklu nevresimler almak.
çünkü aynı şeyleri kullanmaktan sıkılırım ben.niyetim çeşit çeşit alıp dönüşümlü olarak kullanmak.kaydirigubbakcemile2

çok hoş bir takım. fiyatıda çok uygun. bencede kaçırmayın.

model cok guzel fıyatıda uygun bencede almalısın arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…