siyah rengi çok fazla rengi solar gibime geldi bence siyah ve kırmızılı almak istediğiniz nevresim takımlarını pamuk saten veya saten alın günlük kullanmalık için ise rengi pek solmucak şeylere bakmak lazım bir de içimizi karartmıcak nacizane fikrim :))))))
bende çeyizime çok beğenerek aldım.
yakından rengi çok daha güzel...
fiyatıda uygunmuş
renginin resimdeki gibi pembe değilde kırmızı olduğunu söylüyorlar araştrdığıma göre.
kalitesi nasıl?kumaşı yumuşakmı canm?CADIARZU
fiyatıda uygunmuş
renginin resimdeki gibi pembe değilde kırmızı olduğunu söylüyorlar araştrdığıma göre.
sengözlerimebaksanabevet cnm kırmızı ama cırt kırmızı değil hoş yani...
kalitesi gayet güzel evde de kullandığımız için özdileğin kalitesinden şüphem yok..tereddüt etmeden alabilirsin bence..
fiyatıda uygunmuş
siyah çabuk solar gibime gelio inşallah öyle olmaz yoksa ben de çok beğendim satenler evet kullanışlı değil ama bir tane en azından bulunması lazım diye düşünüyorum
bir de pamuk saten almayı planlıyorum denk geldiği yerden artık ucuza denk gelirse alıcam
sengözlerimebaksanabevet cnm kırmızı ama cırt kırmızı değil hoş yani...
kalitesi gayet güzel evde de kullandığımız için özdileğin kalitesinden şüphem yok..tereddüt etmeden alabilirsin bence..
cırt kırmızı değil derken nasıl yani? pembe gibi mi canm?çünkü ben kırmızı olarak istiyordumda.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?