Kizlarin yorumunu merak eden bir erkek arkadasim?

Herşey olabilir. Fakat konuya genel bakacak olursak kiz pat diye birakip gittiyse sevgi falan yok ortada. Seven insan oyle kolay gidemez. Gidemez.

Hatunun hayatına beklentilerini karşılayacağını düşündüğü biri girmiş ve bu yüzden çocuğu terk etmiş. Güvendiği dağlara kar yağınca boşluğa düşüp çocuğa yazmış. Arkadaşın kanmasın. Seven insanın aklı başına bir yıl sonra gelmez.

evet budur,aynen bunu yapsın

Bu konu bana cok komik geldi.
Ha bir erkek uye olmus ha bir kiz üye olup erkek icin sormus. Sadece üye olmak mi sorun?
nerden bilecegiz bu kisinin erkek olmadigini mesela? Belki de erkek ama kendini kiz arkadas gibi gosteriyor. Komik geldi bilemedim

Kız, arkadaşınızı bagaja atmış. Asıl lastik patlayınca yedeği takmak istemiş haliyle. Yarın sevdiği adam gelince yedeği yine bagaja atacak. Benden söylemesi...

Ona bakarsaniz benden böyle bir yardim istemesi banada komik gelmedi degil..
Burdan selamlar sana arkadasim

Konu sahibi sen erkek misin?

neden bu kadar tepki aldığını anlayamıyorum. arkadaşlar sizin hiç mi duygularınızdan emin olmadığınız dönemler olmadı? belki kız gerçekten pişman olmuştur. keşke demek yerine bir şans verip konuşsun arkadaşınız bence. hissetiklerine göre karar verir sonra.

Kimin sordugunun ne önemi var.kız ya da erkek , konu sahibi ya da arkadaşı.ne fark eder konu ayni cevap aynı.burası herkesin kendini gizlediği bir sanal ortam % 100 doğru birşey yazmak zorunda Degil.yorumun birinde okumuştum face yazmışlar dı konu sahibi icin baska bir arkadaş ben de taninmamak için bazı şeyleri farklı yaziyorum demisti.olabilir normal burda böyle şeyler.

Yorumlarda arkasin biri kimsin diye msj at demiş ya o çok mantikli.

Ahmet ten karsi mesaj bekliyor pisman ve onu unutamamis daha fazla yazmaya cesareti yok....

1 yıldır aramamış sormamış hangi çayırlarda otlanmış kimbilir boşlukta kalınca da arkadaşına dönmüş..
akadaşın bekleyecegim demiş ya güvencesi bu...

kürkçü dükkanına doğru yol almış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…