- 17 Eylül 2013
- 429
- 405
- 86
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok güldümBöyle bişey mi acaba google da aratacakken msj olarak mi atti
evet budur,aynen bunu yapsınKıza kimsin diye mesaj atsın. Atıyorum ben merve diyecek. Hangi merve desin hatırlayamasın. Sonra aaa senmiydin falan diye önemsizce şaşırsın. Bu da kıza kapak olsun.
Sonra da çocuğun peşinde koşsun dursun.
Kız, arkadaşınızı bagaja atmış. Asıl lastik patlayınca yedeği takmak istemiş haliyle. Yarın sevdiği adam gelince yedeği yine bagaja atacak. Benden söylemesi...yasak degildir umarim
4 senelik iliskiden sonra kiz iliskiyi, sevmiyorum seni diyerek bitiriyor.beni bekleme diyor.
arkadasim bekleyecegim diyor kiza ama hic aramiyor pesinden kosmuyor. aradan bir yil geciyor kiz msj atiyor. mesajda sadece arkadasimin ismi yaziyor. simdi benim arkadasim kizin niyetini merak ediyor.. ben kizin pisman oldugunu düsündügümü söyledim..ama sizin fikirlerinizi de merak ediyoruz.
Bu konu bana cok komik geldi.
Ha bir erkek uye olmus ha bir kiz üye olup erkek icin sormus. Sadece üye olmak mi sorun?
nerden bilecegiz bu kisinin erkek olmadigini mesela? Belki de erkek ama kendini kiz arkadas gibi gosteriyor. Komik geldi bilemedim
Konu sahibi sen erkek misin?yasak degildir umarim
4 senelik iliskiden sonra kiz iliskiyi, sevmiyorum seni diyerek bitiriyor.beni bekleme diyor.
arkadasim bekleyecegim diyor kiza ama hic aramiyor pesinden kosmuyor. aradan bir yil geciyor kiz msj atiyor. mesajda sadece arkadasimin ismi yaziyor. simdi benim arkadasim kizin niyetini merak ediyor.. ben kizin pisman oldugunu düsündügümü söyledim..ama sizin fikirlerinizi de merak ediyoruz.
1 yıldır aramamış sormamış hangi çayırlarda otlanmış kimbilir boşlukta kalınca da arkadaşına dönmüş..
akadaşın bekleyecegim demiş ya güvencesi bu...
allah seni napmasin yaaaa kahkaha attm resmen hangi cayirlarda otlanms kmblir