• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarin yorumunu merak eden bir erkek arkadasim?

Herşey olabilir. Fakat konuya genel bakacak olursak kiz pat diye birakip gittiyse sevgi falan yok ortada. Seven insan oyle kolay gidemez. Gidemez.

Hatunun hayatına beklentilerini karşılayacağını düşündüğü biri girmiş ve bu yüzden çocuğu terk etmiş. Güvendiği dağlara kar yağınca boşluğa düşüp çocuğa yazmış. Arkadaşın kanmasın. Seven insanın aklı başına bir yıl sonra gelmez.

Böyle bişey mi acaba:KK53: google da aratacakken msj olarak mi atti:KK53:
og9lNR.png
Ay çok güldüm :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kıza kimsin diye mesaj atsın. Atıyorum ben merve diyecek. Hangi merve desin hatırlayamasın. Sonra aaa senmiydin falan diye önemsizce şaşırsın. Bu da kıza kapak olsun.

Sonra da çocuğun peşinde koşsun dursun.
evet budur,aynen bunu yapsın:KK9::KK9::KK9:

Bu konu bana cok komik geldi. :KK70:
Ha bir erkek uye olmus ha bir kiz üye olup erkek icin sormus. Sadece üye olmak mi sorun?:confused:
nerden bilecegiz bu kisinin erkek olmadigini mesela? Belki de erkek ama kendini kiz arkadas gibi gosteriyor. Komik geldi bilemedim :confused::confused:

yasak degildir umarim :KK53:
4 senelik iliskiden sonra kiz iliskiyi, sevmiyorum seni diyerek bitiriyor.beni bekleme diyor.
arkadasim bekleyecegim diyor kiza ama hic aramiyor pesinden kosmuyor. aradan bir yil geciyor kiz msj atiyor. mesajda sadece arkadasimin ismi yaziyor. simdi benim arkadasim kizin niyetini merak ediyor.. ben kizin pisman oldugunu düsündügümü söyledim..ama sizin fikirlerinizi de merak ediyoruz.
Kız, arkadaşınızı bagaja atmış. Asıl lastik patlayınca yedeği takmak istemiş haliyle. Yarın sevdiği adam gelince yedeği yine bagaja atacak. Benden söylemesi...

Bu konu bana cok komik geldi. :KK70:
Ha bir erkek uye olmus ha bir kiz üye olup erkek icin sormus. Sadece üye olmak mi sorun?:confused:
nerden bilecegiz bu kisinin erkek olmadigini mesela? Belki de erkek ama kendini kiz arkadas gibi gosteriyor. Komik geldi bilemedim :confused::confused:

Ona bakarsaniz benden böyle bir yardim istemesi banada komik gelmedi degil.. :KK59:
Burdan selamlar sana arkadasim :KK3:

yasak degildir umarim :KK53:
4 senelik iliskiden sonra kiz iliskiyi, sevmiyorum seni diyerek bitiriyor.beni bekleme diyor.
arkadasim bekleyecegim diyor kiza ama hic aramiyor pesinden kosmuyor. aradan bir yil geciyor kiz msj atiyor. mesajda sadece arkadasimin ismi yaziyor. simdi benim arkadasim kizin niyetini merak ediyor.. ben kizin pisman oldugunu düsündügümü söyledim..ama sizin fikirlerinizi de merak ediyoruz.
Konu sahibi sen erkek misin?

neden bu kadar tepki aldığını anlayamıyorum. arkadaşlar sizin hiç mi duygularınızdan emin olmadığınız dönemler olmadı? belki kız gerçekten pişman olmuştur. keşke demek yerine bir şans verip konuşsun arkadaşınız bence. hissetiklerine göre karar verir sonra.

Kimin sordugunun ne önemi var.kız ya da erkek , konu sahibi ya da arkadaşı.ne fark eder konu ayni cevap aynı.burası herkesin kendini gizlediği bir sanal ortam % 100 doğru birşey yazmak zorunda Degil.yorumun birinde okumuştum face yazmışlar dı konu sahibi icin baska bir arkadaş ben de taninmamak için bazı şeyleri farklı yaziyorum demisti.olabilir normal burda böyle şeyler.

Yorumlarda arkasin biri kimsin diye msj at demiş ya o çok mantikli.

Ahmet ten karsi mesaj bekliyor pisman ve onu unutamamis daha fazla yazmaya cesareti yok....

1 yıldır aramamış sormamış hangi çayırlarda otlanmış kimbilir boşlukta kalınca da arkadaşına dönmüş..
akadaşın bekleyecegim demiş ya güvencesi bu...

kürkçü dükkanına doğru yol almış..

Back
X