• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarin yorumunu merak eden bir erkek arkadasim?

1 yıldan sonra mesaj olarak sadece isim yazan birinin normal olmadığını düşünür ve :KK57: böyle kalırım

Başkasını bulup ayrılmış sonra aradığınu bulamayınca geri dönüyo bi yoklayayım demiş

Niye sorun karşında da :KK57: böyle kaldım şu an

1 yıl olmuş kız sadece ahmet mehmet yazıp bırakmış çok mu olağan bu
Böyle bişey mi acaba:KK53: google da aratacakken msj olarak mi atti:KK53:
og9lNR.png

Son düzenleme:
Hal hatir sormak icindir belki..

Valla saşırdım.
Bir isimden pisman anlamini cikarmaniza guldum : )

Ya tabiki garip farkindayim
ama tepkisini ölcüyordur belki ..ne bileyim ben :KK53:

arkadasın bekleyecegım dediği için , kız dönmüş dolaşmış kimseyi bulamayınca da , aaaa x bekleme modundaydı deyip geri dönmüş. bnce arkadasına söyle, sevmıyorum senı desın bitsin gitsin

Kıza kimsin diye mesaj atsın. Atıyorum ben merve diyecek. Hangi merve desin hatırlayamasın. Sonra aaa senmiydin falan diye önemsizce şaşırsın. Bu da kıza kapak olsun.

Sonra da çocuğun peşinde koşsun dursun.

Konuyu okuyunca aklıma geldi.Bir zamanlar biriyle tanışmıştım ilk görüşmeden sonra biraz tuhaf davranmıştı.Sonra ben kontrol edilmekten hoşlanmam falan gibi bişeyler yazdı.Bende saladım tabi.Aradan bir kaç ay geçtikten sonra bana mesaj attı.Mesajda sadece adım yazıyodu.Anladımki vatandaşın kafa baya yoğun boşluğa düşünce bana sarıyor.Kesin dille bidaha yazmamasını söyledim engelledim.Hiç uğraşılmaz böyle dengesizlerle:KK12:

boşta kalmış bari ona döneyim demiş, pas vermesin

kuvvetle muhtemel bas roldeki 'arkadas' konu sahibi bence !!! yani bi fake daha

degilim diyorum niye anlamiyorsunuz?
arkadasim rica etti bende kabul ettim
hatta ilk önce kizlarsoruyor sayfasina yazacaktik
ama ciddi cevaplar gelmez diye takildigin foruma konu ac dedi
niye geriyorsunuz insani böyle ya ayip

kendince iyi birini bulamamış büyük ihtimal ve arkadaşınızdan ilgi görmek için msj atmış. ama kendince birini bulunca tekrar gider

Back
X