• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlarim hadi bu ay kimler hamilelik planliyo adet ne zaman yazalim dertleselim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GUNO

Her sonun guzel bir bashlangici mutlaka vardir.
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
129
-398
28
26
gecen 29 martda adet oldum suan karnimda sol kasigimda agri var bide karnim sisti baya birinci hamilelyim inkisafdan kaldi kurtajdan sonraki 4 cu ayindayim

hckimse calismiyomu hamile kalmaya ??/ Alahim ya bi tek benmiyim

Bat 25 Nisan. Pek değerlendiremedik ama nasip. 3. Ayım bu ay. Henüz olmadı. Hiç bebeğim yok

ben 10 aylik evliyim besinci ayda kaldim 8 haftalikken kalbi durdu sim kurtajdan sora 4 cu aydayim baklim neolucak

Hangi şehirde yaşıyorsunuz?

ovulyasyn testiyle takip etmedinmi hic ?

bugun adet gunumdu normalde ama daha 5 gun once yumurtlama oldu。sanurim adet tarihimde degisti hayirlisi bakalim😊

Tahlihler için kontroller için,Allah korusun aksi bir durum olursa hastaneye rahatça nasıl gideceksiniz :/ virüs hala bitmiş değil maalesef.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤗

azerbaycanda kaliyorum

bak kedinde biiosun stressden olmuyo amma asa pes etmek yok hayatini yaasa yaa bebeyim
daha yeniyim 4 ay oldu daha yolun basindayim ama cok asiri sitres yapiyorum bu yuzden olmadigijida biliyorum ama elimde degil iste

daha yeniyim 4 ay oldu daha yolun basindayim ama cok asiri sitres yapiyorum bu yuzden olmadigijida biliyorum ama elimde degil iste
aa bide yeniymis kiz ayni senin gibiydim bak beni dinle evendiyimden ultrasona girmekden param da bittti sonda hamie kaldigim ay ilac faan kullandim antibitokler sirf omuyo diye umutsuzdum adete yakin hobbim vardi tester yapiyordum cikinca cok uzuldum bilemedim aglayayimmi guleyimmi cunki antbiokler yuzuden kalbi durdu malesef

aa bide yeniymis kiz ayni senin gibiydim bak beni dinle evendiyimden ultrasona girmekden param da bittti sonda hamie kaldigim ay ilac faan kullandim antibitokler sirf omuyo diye umutsuzdum adete yakin hobbim vardi tester yapiyordum cikinca cok uzuldum bilemedim aglayayimmi guleyimmi cunki antbiokler yuzuden kalbi durdu malesef
ben 4 aydir agri kesici bile almadm vucuduma ilac sokmuyorum ne olur ne olmaz diye. gecen ay hayatimda ilk defa 4 gun gecikince umitlendim sonra olunca cok agladim cokkkkkk. bu ay adet gunumu hesaplamadm yanj ne zaman olacagini bilmiyorum sadece 5 gunden az var ama hangi gun bilmiyorum bu ay oyle bi yol denicem sitres olmamak icin😊 yoksa surekli test yapiyorum simdi gunumu bilmedigim icin yapmicam ama olmicak yine biliyorum😔

Back