Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden uzgunluk emojisi gul biaz kizzzzz olucak insallah neden umutuszluga kapildin bakiyim soyle
İstanbulHangi şehirde yaşıyorsunuz?
uzuluyorum olmicak sirf su sitresim yuzundenneden uzgunluk emojisi gul biaz kizzzzz olucak insallah neden umutuszluga kapildin bakiyim soyle
azerbaycanda kaliyorumben 10 aylik evliyim besinci ayda kaldim 8 haftalikken kalbi durdu sim kurtajdan sora 4 cu aydayim baklim neolucak
bak kedinde biiosun stressden olmuyo amma asa pes etmek yok hayatini yaasa yaa bebeyimuzuluyorum olmicak sirf su sitresim yuzunden![]()
daha yeniyim 4 ay oldu daha yolun basindayim ama cok asiri sitres yapiyorum bu yuzden olmadigijida biliyorum ama elimde degil isteazerbaycanda kaliyorum
bak kedinde biiosun stressden olmuyo amma asa pes etmek yok hayatini yaasa yaa bebeyim
insalah hayirli haberlerini alirizbugun adet gunumdu normalde ama daha 5 gun once yumurtlama oldu。sanurim adet tarihimde degisti hayirlisi bakalim![]()
aa bide yeniymis kiz ayni senin gibiydim bak beni dinle evendiyimden ultrasona girmekden param da bittti sonda hamie kaldigim ay ilac faan kullandim antibitokler sirf omuyo diye umutsuzdum adete yakin hobbim vardi tester yapiyordum cikinca cok uzuldum bilemedim aglayayimmi guleyimmi cunki antbiokler yuzuden kalbi durdu malesefdaha yeniyim 4 ay oldu daha yolun basindayim ama cok asiri sitres yapiyorum bu yuzden olmadigijida biliyorum ama elimde degil iste
nerden anladin yumurtalama oldugunubugun adet gunumdu normalde ama daha 5 gun once yumurtlama oldu。sanurim adet tarihimde degisti hayirlisi bakalim![]()
ovulasyon yapmistim 16nerden anladin yumurtalama oldugunu
ben 4 aydir agri kesici bile almadm vucuduma ilac sokmuyorum ne olur ne olmaz diye. gecen ay hayatimda ilk defa 4 gun gecikince umitlendim sonra olunca cok agladim cokkkkkk. bu ay adet gunumu hesaplamadm yanj ne zaman olacagini bilmiyorum sadece 5 gunden az var ama hangi gun bilmiyorum bu ay oyle bi yol denicem sitres olmamak icinaa bide yeniymis kiz ayni senin gibiydim bak beni dinle evendiyimden ultrasona girmekden param da bittti sonda hamie kaldigim ay ilac faan kullandim antibitokler sirf omuyo diye umutsuzdum adete yakin hobbim vardi tester yapiyordum cikinca cok uzuldum bilemedim aglayayimmi guleyimmi cunki antbiokler yuzuden kalbi durdu malesef