Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cnm kargoyu iki defa kacirdiktan sonra ucuncude alabildim:))
Hepsi cok guzel ve temiz tesekkur ederim ayrica hediyede koymussun onun icinde ayrica tesekkurler
Ama birdaha bu kargoyu kullanmamak gerekiyo ist ici 10 tl aldilar bana pahali geldi ptt 4,5 aliyo sanirim
İyi satislar kalanlarida hemen bitirirsin ins.
Birde bisey sorucam ben resimleri eklenti olarak goruyorum uyeligimle girince ama normal girince int resim olarak gorunuyo
bu bendenmi kaynaklaniyo acaba ben yanlislikla bir ayarmi yaptim sizdede oylemi merak ettim
Cnm kargoyu iki defa kacirdiktan sonra ucuncude alabildim:))
Hepsi cok guzel ve temiz tesekkur ederim ayrica hediyede koymussun onun icinde ayrica tesekkurler
Ama birdaha bu kargoyu kullanmamak gerekiyo ist ici 10 tl aldilar bana pahali geldi ptt 4,5 aliyo sanirim
İyi satislar kalanlarida hemen bitirirsin ins.
Birde bisey sorucam ben resimleri eklenti olarak goruyorum uyeligimle girince ama normal girince int resim olarak gorunuyo
bu bendenmi kaynaklaniyo acaba ben yanlislikla bir ayarmi yaptim sizdede oylemi merak ettim
Uu cok almışlar yav ptt yoktu yakinda evden gelip almayada eksra 3 tl ekliyolar diye cagirmadim bende
Aklimda bulunsun bi dahakine
Fotolara gelince bende bi sıkıntı yok :))