Bebek İkinci El Kızlara Yazlık Ciciler

Kalktimi kapida odeme nasil yapiliyo peki odemeler ben internet bankaciligini beceremedim hala bir arkadasa borcluyum burdan. Sizler nasil yapiyosunuz ben daha once kapida odemeli almistim baska bir arkadastanda havale ile aldim ama onda 5 tl havale ucreti kesildi 5 tlde kargo odeyince
Pahaliya geliyot

Kalktimi kapida odeme nasil yapiliyo peki odemeler ben internet bankaciligini beceremedim hala bir arkadasa borcluyum burdan. Sizler nasil yapiyosunuz ben daha once kapida odemeli almistim baska bir arkadastanda havale ile aldim ama onda 5 tl havale ucreti kesildi 5 tlde kargo odeyince
Pahaliya geliyot

ptt ye isme yatırabilirsiniz parayı

Tamam o sekil yapalim o zaman siz bana hs nomu vericeksiniz ozelden ben size adres bilgilerimi atayim sizde bana hs no yazarsaniz yarin halledelim

İstediklerim birinci sayfada canim yazmistim taytlardan lavely arkadasda istemis bana sadece cicekli olani ayirin dorduncu olan birde pijamalar kalsin digerleri ok

Ayyy tuhya hicbisi kalmamis ya neyse kalsin oleyse size hayirli satislat olsun ama egwrki satilmazsa ben alirin cicekli sortlari cok begenmistim :(:(:(

$mayo.jpg 92 beden ama biraz küçük kalıbı max 15 aya kadar filan kullanılarbilir bence hiç kullanılmadı 5 tl

Back