Kalktimi kapida odeme nasil yapiliyo peki odemeler ben internet bankaciligini beceremedim hala bir arkadasa borcluyum burdan. Sizler nasil yapiyosunuz ben daha once kapida odemeli almistim baska bir arkadastanda havale ile aldim ama onda 5 tl havale ucreti kesildi 5 tlde kargo odeyince
Pahaliya geliyot
40 zaten erkek reyonundan alınmıştı :) başka yok ama erkeğe uygun bişi
oyuncak falan var mı peki tek kargo olması açısından zira 2 ürün için kargo yapmak istemiyorum
Sizin istediginiz ne vardi ben kacirdim sanirim :44:Tamam o sekil yapalim o zaman siz bana hs nomu vericeksiniz ozelden ben size adres bilgilerimi atayim sizde bana hs no yazarsaniz yarin halledelim
Malesef yok((
Ben 3.6dan ensondaki cicekliyi.8.9.12.15.16.21.32den ugurbocekli olan.Lari istiyorum satildilarmi acaba
2 tane ip askılı badi var canım sana yollarım ben onları
bi de 17 ay yazmısım ya 14 yazcaktım 9-12 ay arasıymıs bedeni
O zaman onlar olmaz çünkü zaten 13-18 ay arası giyicekti o iki şortlu tulum kalsın
ip askılıları alırım onun yerine
Eki Görüntüle 1037357 92 beden ama biraz küçük kalıbı max 15 aya kadar filan kullanılarbilir bence hiç kullanılmadı 5 tl
Wenice marka yazmayı unutmuşum
Aksam sana eft yapicaktim ama bu mayoyu gordum cok tatli eger satmadiysan bunuda sepete eklermisin ona gore 45 tl yapayim odemeyi :))
tamamdır canım
canim ben odemeyi yaptim sira sende :))
tamamdır canım
yarın veriyorum kargoya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?