• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ?

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Kızlar sevgilinizle gün içinde neler konuşursunuz veya mesajlaşırken nelerden bahsediyorsunuz? Konuşma sıklığınız nedir? Hergün aynı şeylerden mi konuşuyorsunuz, nasıl konu açıyorsunuz falan filan... Özellikle uzak mesafe ilişkisi yaşıyanlar, bazen monotonlaştığı oluyor mu ilişkinizin görüşememenizden kaynaklı? Bu konuda verebileceğiniz tavsiyeleriniz varsa heyecanla bekliyorum:KK9:

ya bir sure gectikten sonra (yani 1 yıl+ diyim) oyle birbirini tanımaya yonelik huyuna suyuna dair konusmalar ya da derin sohbetler olmuyor bence. daha cok geldin mi gittin mi yemek yedin mi ne yedin bak resmi aa ben de bunu yedim, naptın nettin nerdesin kimlesin oluyor. uzak mesafe isini bilmiyorum ama, yine de bu sekilde olur sanki bilemedim ki. sadece bulusunca konusacagın konular mesaja tasınır herhalde farklı olarak bir tek

Elbette monotonlaşıyordur. En fazla görüntülü konuşup sohbet edebiliyorsun, günlük şeyler yada geleceğe dair şeyler ve konuşmanın dışına çıkmadığından kavgalar başlıyor çünkü bi farklı aktivitede bulunamıyorsun
Gözden uzak olan gönülden ırak olur derler :KK70:

Vallaha bazen sıkıcı da oluyordu bazen saatlerce haber de almıyorduk napdın ne ettin diyorduk öyle neler konuşuyorduk konu fln özellikle aramıyorduk kendiliğinden açılıyordu bi şekilde bazen monoton da oluyordu

Kızlar sevgilinizle gün içinde neler konuşursunuz veya mesajlaşırken nelerden bahsediyorsunuz? Konuşma sıklığınız nedir? Hergün aynı şeylerden mi konuşuyorsunuz, nasıl konu açıyorsunuz falan filan... Özellikle uzak mesafe ilişkisi yaşıyanlar, bazen monotonlaştığı oluyor mu ilişkinizin görüşememenizden kaynaklı? Bu konuda verebileceğiniz tavsiyeleriniz varsa heyecanla bekliyorum:KK9:
Bunları sorduğunuza göre ortada ilişki kalmamış 🤷 bu işlerin hesabı kitabı olmaz.

Biz inanılmaz dedikodu yapıyoruz. Şu sıralar sürekli kpss alımları falan konusuyoruz. Birlikte izlediğimiz baya diziler var yeni sezonları gelecek onları, eski sezonları bulursak neler yapacağımızı falan konusuyoruz. İki işsiz olarak günde toplam 4-5 saat arası konusuyoruz ama tabi çalısırken bu kadar vaktimiz olmuyordu hiç. Bir de zaten ayda bir falan görüşüyoruz baya konu oluyor.

ya sizin bu ilişki için harcadığınız enerjiyi insallah karşınızdaki de harcıyordur. Dilerim sonunuz istediğiniz gibi olur. Çok yeni farklı şehirlerdesiniz ama geçici bir şey sakin olun zamanla konuşmada oturur iletişimde :KK200:

Ben evlendim ama yine de yazayım çünkü neden olmasın 🤣 gün içindeki olaylardan, siyasetten konuşurduk. Birbirimize komik videolar atıp geyik yapardık. Bazen de konu tıkanırdı bişey bulamazdık kavga ederdik
Oda güzelmiş🤣🤣evet bizde de bazen konu tıkanıyor, yanyanayken böyle bir sorunumuz olmuyordu ama şu an oluyor arada

ya sizin bu ilişki için harcadığınız enerjiyi insallah karşınızdaki de harcıyordur. Dilerim sonunuz istediğiniz gibi olur. Çok yeni farklı şehirlerdesiniz ama geçici bir şey sakin olun zamanla konuşmada oturur iletişimde :KK200:
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, amin inşallah sonu güzel olur sağ olun :)

Vallaha bazen sıkıcı da oluyordu bazen saatlerce haber de almıyorduk napdın ne ettin diyorduk öyle neler konuşuyorduk konu fln özellikle aramıyorduk kendiliğinden açılıyordu bi şekilde bazen monoton da oluyordu
Aynen bizimde şu an öyle bişeyler

Bunları sorduğunuza göre ortada ilişki kalmamış 🤷 bu işlerin hesabı kitabı olmaz.
Yoo ne alakası var? Kaç yıllık ilişkim ve ara ara böyle sorunlar yaşıyorduk uzaktan yürütünce. Sanırım hiç uzak mesafe ilişkisi yürütmediniz böyle yargı dağıttığınıza göre

ya bir sure gectikten sonra (yani 1 yıl+ diyim) oyle birbirini tanımaya yonelik huyuna suyuna dair konusmalar ya da derin sohbetler olmuyor bence. daha cok geldin mi gittin mi yemek yedin mi ne yedin bak resmi aa ben de bunu yedim, naptın nettin nerdesin kimlesin oluyor. uzak mesafe isini bilmiyorum ama, yine de bu sekilde olur sanki bilemedim ki. sadece bulusunca konusacagın konular mesaja tasınır herhalde farklı olarak bir tek
Aynen genel olarak dediğiniz gibi oluyor da insan bazen farklı bişeyler katmak istiyor sanki:) yanyanayken böyle sıkıntılarımız olmuyordu ama uzakken işte böyle biraz :KK48:

-Ozledim
-Hayir ben daha cok ozledim.

-hadi kapatalim
-once sen kapat
-once sen

Ay cok sacma ama uzak mesafe iliskisinin bir yonu de bu maalesef :olamaz:

Bol bol yuzyuze gorusmek lazim, firsat yoksa da firsat yaratmak lazim.

Aynen öyle bizde de, ya bende öyle özellikle şu konu olsun ya da bugün ne konuda konuşsak diye düşünmüyorum da işte konuyu o şekilde açtım😅

-Ozledim
-Hayir ben daha cok ozledim.

-hadi kapatalim
-once sen kapat
-once sen

Ay cok sacma ama uzak mesafe iliskisinin bir yonu de bu maalesef :olamaz:

Bol bol yuzyuze gorusmek lazim, firsat yoksa da firsat yaratmak lazim.
Aynen doğru diyorsunuz

kımse sevgılısıyle ne konusuyor sanırım burda anlatmak ıstemez :KK70:
ben kocamla zamanında sevgılı oldum o zamandan berıdır whatsaapdan mesajlasırız hala :KK70: whatsappdan daha ıyı anlastıgımızı dusunuyorum :KK70:

ılk sıralar gecelerı uyumadan once bırlıkte sarkı dınlerdık bır ben secerdım bır o kahvelerı yapardık aynı anda baslatırdık hem sohbet eder hem dınlerdık sohbetde cocukluk anılarımızı konusurduk okul anılarımızı konusurduk
sonra zaman ılerledıkce ıste karakterlerımızı cozmeye basladık cunku gun ıcerısınde yasadıgımız sıkıntı veya mutlulukları da paylasmaya basladık m.ö 200 lu yıllar tabı

sonra evlendık kaynana eltı derdı oldu baktım bız konusamıyoruz :KK70: konuscak konular degıstı ve ben bundan hıc memnun olmadım bende cozumu tekrar esımle flort etmeye baslayarak buldum

daha demın kendısıne sarkı gonderdım ıcerde masada calısıyor bende yatak odasında hem buraya yazıyorum hem esımle sohbet edıp muzık dınlıyorum nasıl ama :KK70:
aman yanında otur otur belım agrıyor sımdı o calısacak anlamıyorum da kod mod bırseyler yapıyor degısık :KK70:

Aynen genel olarak dediğiniz gibi oluyor da insan bazen farklı bişeyler katmak istiyor sanki:) yanyanayken böyle sıkıntılarımız olmuyordu ama uzakken işte böyle biraz :KK48:
yine de siz idare etmeye calısın ekim sonuna kadar astrologlar uyarıyor cok sert acılar varmış gökyuzunde tahammullü olun sabredin alttan alın idare edin diyorlar, cok tehlikeli zamanlara giriyoruz ben de korkuyorum aman dikkat diyim :D

Back