• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar

Kaula

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
199
58
13
26
Kızlar adetime 6 gün var bel ağrısı var karın ağrısı var mide yanması var uyku hali halszlik hafif mide bulantısı var blmyrm bunlar şikayetlerim bide idrar yollarmda yanma var

Kuzum idrar yolu enfeksiyonu var büyük ihtimalle bende senin yaşadığın belirtilerin aynısını yaşamıştım hamile oldugumu düşündüm hatta evde yaptığım idrar testinde silik çizgi çıkmıştı ama hastaneye gidip kan testi yaptırdım negatif doktor dediki idrar yolu enfeksiyonun var dedi ve ilaç verdi. Ama bilmiyorum belki sende farklıda olabilir. İdrar yıllarımda yanma var demeseydin daha çok gebelik derdim ama bende aynısını yaşadığım için söylemek istedim hakkında hayırlısı olsun kuzum😇

Ben de öyle her idrar yolu enfeksiyonunu hamilelik sanıyorum. Sonuç hüsran :(

Kızlar adetime 6 gün var bel ağrısı var karın ağrısı var mide yanması var uyku hali halszlik hafif mide bulantısı var blmyrm bunlar şikayetlerim bide idrar yollarmda yanma var
Adete 6 gün kala bukdr belırtı olmaz canım belırtıler adet gecıkınxe baslar . Cok nadir ay ıcınde normal aylardan farklı olrak bisey yasarsın bunu belırtımı olarak gorebılırsın ama saydıkların idrar yolu enfeksıyonunu hatrlattı bana . Hakında hayırlısınolsun

Kızlar merhaba adetime 1 hafta var ama yaklaşık 15 gündür falan sırt ağrısı bacak ağrısı yaşıyorum üstelik geceleri çok uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum göğüslerim büyüdü ama öle ağrım yok test yaptım negatif çıktı ama yaptığım test ucuz bi test ti gündüzleri acayip uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum hamilelik belirtileri olabilirmi ? Testlerin yanılma payı olabilirmi ?

Kızlar merhaba adetime 1 hafta var ama yaklaşık 15 gündür falan sırt ağrısı bacak ağrısı yaşıyorum üstelik geceleri çok uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum göğüslerim büyüdü ama öle ağrım yok test yaptım negatif çıktı ama yaptığım test ucuz bi test ti gündüzleri acayip uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum hamilelik belirtileri olabilirmi ? Testlerin yanılma payı olabilirmi ?
Olabılır de olmayabılırde . Ama gebelık varsa bıle bukdr erken belırtı olması mumkun degıl yumurtlamadan yenı cıkmıs oluyorsun daha yerlesme bıle olmamıs olablır . Test için adet gununu bekle canım oncesınde zaten cıkmaz

Back