Gebeliğe Hazırlık Kizlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bal porsuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
278
98
13
26
Kızlar adetime 8 gün var bel ağrısı var karın ağrısı var böyle mide bulantısı hafif var kusamyrm baş ağrısı var blmyrm ya cildirck gibi oluyrm hiç ev temizleme istegm yok yorgun halszm anlamyrm

Erken

hamileysen bile bu kadar erken belirti vermez diyor arkadaş. Yaşadıklarının hepsi psikolojik şu an. hamilelik belirtisi olsa bu kadar erken çıkmaz ortaya. yine de inşallah hamilesindir

hamileysen bile bu kadar erken belirti vermez diyor arkadaş. Yaşadıklarının hepsi psikolojik şu an. hamilelik belirtisi olsa bu kadar erken çıkmaz ortaya. yine de inşallah hamilesindir
İnşallah psikolojik değildir ama erken dollenip adetine 10 gün varken bile hamile olduğunu öğrenen insanlar var

İnşallah psikolojik değildir ama erken dollenip adetine 10 gün varken bile hamile olduğunu öğrenen insanlar var
Düşünmemeye çalış hamileliği kendini dinleme fazla. Kendini dinledikçe birden fazla belirtin çıkar ortaya sonunda çok üzülürsün boşver biraz inş hamilesindir.

Her gün bildirimlerime düşüyorsunuz aynı başlıkla konu açıyorsunuz ve her gün erken olduğu söyleniyor size sabırlar dilemeye geldim

İnşallah beraber olur bat 6 temmuz benmde seninde Belirtn varmi
Ovülasyon günü çok fazla agrım vardı klomen kullandım doktor kpntolündeydim hep tam olarak biliyorum 3 yumurtam vardı kendiliğinden çatlamış o günden beri ara ara bel ağrım adet olacağım hissi var baş agrısı yüksek ateş baş dönmesi migde yanmam var bende senin gibi yazıyorum araştırıyorum hep dedikleri belirtiler erken olması diyorlar ama benim 2,5 yaşında kızım var onda ben yine böyle sancı çekiyordum ha adet oldum ha olacağım diyordum adet günüm geldi o gün akşamına test yaptım çok silik çizgi çıktı olmayacak bişeyde degil rabbim verirse her şekil veriyor belirtiler erken falan ama bat gelmeden bilemeyiz

Doğru canim en azından kızın varmış seninde bak bir tanen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…