- 5 Haziran 2020
- 278
- 98
- 13
- 26
- Konu Sahibi Bal porsuk
-
ErkenKızlar adetime 8 gün var bel ağrısı var karın ağrısı var böyle mide bulantısı hafif var kusamyrm baş ağrısı var blmyrm ya ☹ cildirck gibi oluyrm hiç ev temizleme istegm yok yorgun halszm anlamyrm
Ney erken
hamileysen bile bu kadar erken belirti vermez diyor arkadaş. Yaşadıklarının hepsi psikolojik şu an. hamilelik belirtisi olsa bu kadar erken çıkmaz ortaya. yine de inşallah hamilesindirKızlar adetime 8 gün var bel ağrısı var karın ağrısı var böyle mide bulantısı hafif var kusamyrm baş ağrısı var blmyrm ya ☹ cildirck gibi oluyrm hiç ev temizleme istegm yok yorgun halszm anlamyrm
İnşallah psikolojik değildir ama erken dollenip adetine 10 gün varken bile hamile olduğunu öğrenen insanlar varhamileysen bile bu kadar erken belirti vermez diyor arkadaş. Yaşadıklarının hepsi psikolojik şu an. hamilelik belirtisi olsa bu kadar erken çıkmaz ortaya. yine de inşallah hamilesindir
Düşünmemeye çalış hamileliği kendini dinleme fazla. Kendini dinledikçe birden fazla belirtin çıkar ortaya sonunda çok üzülürsün boşver biraz inş hamilesindir.İnşallah psikolojik değildir ama erken dollenip adetine 10 gün varken bile hamile olduğunu öğrenen insanlar var
Doğru canim haklsnda elimde olmuyor çok istedgm içinDüşünmemeye çalış hamileliği kendini dinleme fazla. Kendini dinledikçe birden fazla belirtin çıkar ortaya sonunda çok üzülürsün boşver biraz inş hamilesindir.
Rabbim heyecanına heyecan katsın inş 8 günün sonunda müjdeli haberi alırsın inş benimde 7 günüm var bat 5 temmuzDoğru canim haklsnda elimde olmuyor çok istedgm için
Yani hamilelik varmı diyorsan erken belirtiler için canımNey erken
Seni arada görüyorum sorularda o kadar bıkmışsın ki aynı sorulardan nickini bezdum diye değiştir bence :)))
Iyi fikirSeni arada görüyorum sorularda o kadar bıkmışsın ki aynı sorulardan nickini bezdum diye değiştir bence :)))
Her gün bildirimlerime düşüyorsunuz aynı başlıkla konu açıyorsunuz ve her gün erken olduğu söyleniyor size sabırlar dilemeye geldimKızlar adetime 8 gün var bel ağrısı var karın ağrısı var böyle mide bulantısı hafif var kusamyrm baş ağrısı var blmyrm ya ☹ cildirck gibi oluyrm hiç ev temizleme istegm yok yorgun halszm anlamyrm
İnşallah beraber olur bat 6 temmuz benmde seninde Belirtn varmiRabbim heyecanına heyecan katsın inş 8 günün sonunda müjdeli haberi alırsın inş benimde 7 günüm var bat 5 temmuz
Anladım canımYani hamilelik varmı diyorsan erken belirtiler için canım
Sağol canımHer gün bildirimlerime düşüyorsunuz aynı başlıkla konu açıyorsunuz ve her gün erken olduğu söyleniyor size sabırlar dilemeye geldim
HiiSeni arada görüyorum sorularda o kadar bıkmışsın ki aynı sorulardan nickini bezdum diye değiştir bence :)))
Ovülasyon günü çok fazla agrım vardı klomen kullandım doktor kpntolündeydim hep tam olarak biliyorum 3 yumurtam vardı kendiliğinden çatlamış o günden beri ara ara bel ağrım adet olacağım hissi var baş agrısı yüksek ateş baş dönmesi migde yanmam var bende senin gibi yazıyorum araştırıyorum hep dedikleri belirtiler erken olması diyorlar ama benim 2,5 yaşında kızım var onda ben yine böyle sancı çekiyordum ha adet oldum ha olacağım diyordum adet günüm geldi o gün akşamına test yaptım çok silik çizgi çıktı olmayacak bişeyde degil rabbim verirse her şekil veriyor belirtiler erken falan ama bat gelmeden bilemeyizİnşallah beraber olur bat 6 temmuz benmde seninde Belirtn varmi
Doğru canim en azından kızın varmış seninde bak bir tanen varOvülasyon günü çok fazla agrım vardı klomen kullandım doktor kpntolündeydim hep tam olarak biliyorum 3 yumurtam vardı kendiliğinden çatlamış o günden beri ara ara bel ağrım adet olacağım hissi var baş agrısı yüksek ateş baş dönmesi migde yanmam var bende senin gibi yazıyorum araştırıyorum hep dedikleri belirtiler erken olması diyorlar ama benim 2,5 yaşında kızım var onda ben yine böyle sancı çekiyordum ha adet oldum ha olacağım diyordum adet günüm geldi o gün akşamına test yaptım çok silik çizgi çıktı olmayacak bişeyde degil rabbim verirse her şekil veriyor belirtiler erken falan ama bat gelmeden bilemeyiz
Öyle tabi 3 yıl sonra verdi rabbim bana kızımı rabbim olmayanlara da versin kimsenin kucağını boş bırakmasınDoğru canim en azından kızın varmış seninde bak bir tanen var
Amin canım inşallah bol bol dua et bana az kaldı batimaÖyle tabi 3 yıl sonra verdi rabbim bana kızımı rabbim olmayanlara da versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?