- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
- Konu Sahibi Busra54Nur
Arkadaşlar engelledigim bir adam Numarami fakr hesapla almıştı ilk kadın sesi duymustum sonraki aramada onun sesini duydum o şokla telefonu kapatamadim sonra aramak istemedim onu ama Whatsapp tan yazdı canım aşkım diye ama ben ona en başından evli olduğumu söylemiştim ve ona yanıt vermedim.Ertesi gün Numarami değiştirdin bunu eşime söyledim.Ama o adamı aileme söyledikten sonra eşime söyleyecektim.Esim bana dedi ki "İlk bana haber verseydin.Kumpas kurardim."Ben de "bizim kızımız var senin ona yanlış bir şey yapmadı istemedim eğer rahatsız ederse emniyete haber veririm."O da sonra bana "Sana guvenmiyorum sen başka konularda yalan soyledin.Belki de bu adamla sevgiliydin nerden bilebilirim dedi.Ben yeminler ettim ama inanmadı ne yapmalıyım
En çok dikkatimi çeken de "Engellediğim bir adam numaramı fake hesapla almıştı" oldu.
Eşiniz güvenmemekte haklı. Bir kez yapmışsınız, yakanızdan silkelemek için numara değişmiş ama akıllanmamışsınız ki aynı çizgide gidip yeni biriyle yazıştığınızı düşünüp ona numaranızı vermişsiniz diye anlıyorum. Resmen ava giderken avlanmışsınız.
Ne yapmanız gerektiğine gelince: ALDATMAMALISINIZ!