Kızlar yuvam yıkılacak ne yapmalıyım?

Arkadaşlar engelledigim bir adam Numarami fakr hesapla almıştı ilk kadın sesi duymustum sonraki aramada onun sesini duydum o şokla telefonu kapatamadim sonra aramak istemedim onu ama Whatsapp tan yazdı canım aşkım diye ama ben ona en başından evli olduğumu söylemiştim ve ona yanıt vermedim.Ertesi gün Numarami değiştirdin bunu eşime söyledim.Ama o adamı aileme söyledikten sonra eşime söyleyecektim.Esim bana dedi ki "İlk bana haber verseydin.Kumpas kurardim."Ben de "bizim kızımız var senin ona yanlış bir şey yapmadı istemedim eğer rahatsız ederse emniyete haber veririm."O da sonra bana "Sana guvenmiyorum sen başka konularda yalan soyledin.Belki de bu adamla sevgiliydin nerden bilebilirim dedi.Ben yeminler ettim ama inanmadı ne yapmalıyım

En çok dikkatimi çeken de "Engellediğim bir adam numaramı fake hesapla almıştı" oldu.
Eşiniz güvenmemekte haklı. Bir kez yapmışsınız, yakanızdan silkelemek için numara değişmiş ama akıllanmamışsınız ki aynı çizgide gidip yeni biriyle yazıştığınızı düşünüp ona numaranızı vermişsiniz diye anlıyorum. Resmen ava giderken avlanmışsınız.

Ne yapmanız gerektiğine gelince: ALDATMAMALISINIZ!

Hayır bayan iş için instagramda sayfa açmış ordada yaptığı el emeklerini satmak için numarası yazıyormuş ordanda bir adam bayana musallat olmuş. E bacım sende bi iş hattı alıp onun numarasını yazsaydın ya instagramdan adamın açtığı tüm fake hesapları şikayet et numarasınıda kocana ver özelden arasın adamı bir güzel korkutsun olsun bitsin.. Ne bir daha adam peşine düşer nede kocanın için de kuşku kalır

Canım sen buna benzer bir konu daha acmiştin o senmisin internetten satıs yapiyordun galiba adamla hoşlanmayıp istemeyerek konuşuyordun inşallah cozersin sorununu gecmistede biseyler olmuş ki adam güvenmiyor
😮😮 Offf Allah ım off
Kocasıyla problem yaşayan kadınlarsosyal medya kullanmasın arkadaş! Yettiler artık !

Eski konunuza şimdi baktım da. Ürün sipraişinden konu nasıl aşka geldi ve siz kırmaz istemiyorum demişsiniz adama. Biraz siz hayatınızda ekşın istemişsiniz gibi geldi kusura bakmayın. Hayırlısı.

Sen daha burda doğruyu söylemiyorsun, eşine doğru söylemediğine de eminim. Adam güvenmemekte sonuna kadar haklı.

Günaydın arkadaşlar ben eşimle 4 yıllık evliyim universitede okumaya devam ediyorum eşim sınırlı harçlık veriyor.okul bitince de beni çalıştırmayacağını ve hiç para vermeyeceğini soyledi ben ise çok horslandim YouTube kanalı açtım ondan gizledim.Ailem öğrenince bir şey demedi bayilmislar eşim kapat kanalı diye tutturdu.Ben de sileceğim ama tek sorun bu da degil.Kaynanam ayrı laf sokar arkadaşıma dertleşmek için söylerim o da AYAKLİ GAZETE anneme yumurtlar.Annemde bütün olanları ogrenimce kızım eşine ders verelim.sen çocuğu al bana gel ailesi gelsin bütün meseleleri konuşuruz hallederiz diyor.Ya bosarsa diye hatta kızım için sabrediyorum.Ama bunun sonu ya boşanmak ya da ölüm.Ne yapmalıyım?
İyi akşamlar arkadaşlar ben iki yıllık evliyim kızım var instagramda kozmetik sayfası açtım.Whatsapp hattını paylaştım erkek urunleri de vardı bir adam astsubaymis sipariş vermek istediğini söyledi ben de tamam dedim sonra muhabbete dönmeye başladı Ben bozuntuya vermemeye çalışıyorum. Sonra muhabbet aşka dönünce Ben ona evli olduğumu yapamayacağını söyledim her yerden Engelledim hatta telefonum iki gece uçak modundaydi annemlet de korkmuslar o akşam bana ulaşamadıkları için.Tam rahatladı dedim.Dun gece o çocukla yakıştığını gordum ve rüyamda korkuyorum.Sonra uyandım şükur rüya dedim.Aksamina bir kız fake hesaptan bana mesaj attı sipariş vereceğiniz hatta ilk aradiginda kız sesi vardı.İkibci aradiginda o çocuktu.ben şok oldum.O da bana aşık olduğunu söyledi.Hatta eşimi tanıdığını falan.Ben "bak bu işin sonu hayırlı değil yapamam ne diyecem bilemiyorum"(kalbini de kırmak istemiyorum çünkü hoslanti yok)dedim.A Ma beni ara engelleme dedi yemin ettirdi zorla.Ben ne yapmalıyım?Engellemeli miyim?Ya da kötülük yaparak kendimden mi sogutmaliyim?Ne yapabilirim?Tavsiye verirseniz sevinirim.

Hani biz marjinaldik ya ? :halay: Ferizli’deki bacıların hayatındaki aksiyonu İstanbul’da çalışıp yalnız yaşarken yaşamadım, insanın içinde olacak demek ki. 20 yaşında ailemden izinsiz markete gidemezdim, ailenin istemediği biriyle evlenmişsin, hemen hamile kalmışsın, YouTube kanalı açmışsın, instagramdan satış yapmaya başlamışsın, oradan tanıdığın adamla flörtleşmişsin, şimdi de akıl istiyorsun. Valla biz senden akıl almalıyız bence, 29 yaşında rahat bir ortamda yaşayan, mesleği olan bir kadın olarak sendeki medeni cesaret bende yok. :KK64:Bu işlerin döndüğü Sakarya’da yoldan geçene sorsan büyükşehirde kendi çalışıp yalnız yaşayan, sevgilisi olan kadınlara etmedikleri laf kalmaz. :KK57:

X