Ben adete yakın göğüs ağrım olur sonra adet gelir peşine, ama bu sefer öyle olmadı işte adet bittikten bi süre sonra başladı ağrı hassasiyet yumurtlama zamanına denk geliyo büyük ihtimal çünkü adetlerim düzensiz ben pek yakalayamam yumurtlama akıntısını, bu seferde farklı olunca acaba mı dedimMerhaba göğüs ağrısı benmde 1 hafta öncesinde başladı adete kadar sürdü. 2 3 kez oldu böyle ama bunların birinde hamileydim. Diğer ikisinde değildim. Yani bu kesin bi belirti değil. Aslında hamilelik belirtisi çok bariz belirti vermiyor. Yumurtlama gününüzü biliyorsanız yumurtlamadan sonra 10. Gün idrar testi yapın varsa silikte olsa çıkar
Göğüs ağrısı 20 gündür devam ediyo zaten. Evet Ovulasyon testlerini denemek aklımda en kısa zamanda denicemGöğüs ağrısı yumurtlama zamanınında bir belirtisi. Eğer adetleriniz düzensizse ovulasyon testlerini deneyebilirsiniz. Ben ve iki arkadaşım kullandık ve faydası oldu
Ne zaman başladı göğüs ağrınız hatırlıyor musunuz? Normal adetten öncede ağrır mıydıgöğüs agrısı benim ıki hamileliğimde net belirtimdi.
Merhaba, tam da anlattığınız gibi; adete bir hafta kala başlayan göğüs ağrım yumurtlamanın ertesi günü başlamıştı hatta yürürken bile acı veriyor diye evde bile sütyen takıyordum ki normalde sıkılırım. Ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Tesadüf de olabilir ama bende böyle denk geldi. Bu arada yumurtlamayı ovulasyon testleri ile takip ediyordum. Bu yüzden ağrının yumurtlama ertesi günü başladığı kesin.
Ne zaman başladı göğüs ağrınız hatırlıyor musunuz? Normal adetten öncede ağrır mıydı
Ağrı devam ediyo hala 3 gün var adetime ama şişlik yokadet tarihine yaklaştıkca dokunamayacak kadar ağrımasından anlamıştım.
Adetten once agrımazdı.
Ağrı devam ediyo hala 3 gün var adetime ama şişlik yokbilmiyorum inşallah hamileyimdir. Artık bunaldım iyice
Adet oldum malesefumutlar yine yarım kaldı..
Kızlar yumurtlama olduktan sonra aşırı göğüs ağrım başladı adetime 8 gün var hala devam ediyo. Böyle durum yaşayan oldu mu? Hemen göğüs ağrısı hassasiyeti başlar mı? Benm normalde adete 1 hafta kala başlar. Bu sefer 2 hafta oldu hala göğüslerim inanılmaz hassas
Tam olarak dediğiniz gibi oldu ve hamileydim. Genelde adetten bir hafta önce başlar ama yumurtanın ertesi günü başladı (ovulasyon ile takip ettiğim için eminin günde). Hatta acıdan evde ve hatta benim için normalde imkansız olmasına rağmen yatarken sütyenle idim.