Canım 126 3 hafta bence benım kese 5000 üzeri görülmüştü ama ben maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım en az keseye 2 hafta var benceKızlar yorum istiyorum çünkü çok tedirginim beta hcg don teste 126.20 çıktı doktorun hesabına göre 4 haftalık ama hala kese yok
Bugün regl günüm olurum diye elim yüreğimde ve bütün belirtileri var belim ağrıyor göğüslerim hassaslaştı kasıklarım da ağrı varKese alttan 1500 olursa görünür karından 6000 beta değerinin bunlara ulaşması lazım
Kızlar yorum istiyorum çünkü çok tedirginim beta hcg don teste 126.20 çıktı doktorun hesabına göre 4 haftalık ama hala kese yok
Çok geçmiş olsun inşallah tekrar verir allahım bende 6 yıl bekledim çocuk için 3 ay önce 6 haftalık düşük yaptım şimdi ne durumdayım sende bilirsinCanım 126 3 hafta bence benım kese 5000 üzeri görülmüştü ama ben maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım en az keseye 2 hafta var bence
Zaten ikisindede aynı belirtiler var telaşlanıp bebeğini üzme sabırla bekleBugün regl günüm olurum diye elim yüreğimde ve bütün belirtileri var belim ağrıyor göğüslerim hassaslaştı kasıklarım da ağrı var
Aynen canım anlıyorum seni ama degerıne gore cok erken kese gözükmesi için degeri 5000 üzeri olması lazım inşallah bu sefer güzel bir haber alırsın ve güzel bir sonuca ulaşırsın inşallah canımÇok geçmiş olsun inşallah tekrar verir allahım bende 6 yıl bekledim çocuk için 3 ay önce 6 haftalık düşük yaptım şimdi ne durumdayım sende bilirsin
o zaman kanaman falan yoksa canım hani iğnelik falan bi durum yoksa hiç birşey yokmuş gibi devam et hayatına keyfini çıkar ben o hatayı yaptım bisey olur ay bisey oldu ay şu ay bu derken kendiliğinden olan 2 gebeligimide sonlandirdim şimdi aşılama ve tüp bebeklere rağmen hamile kalamıyorum hamileliğin tadını çıkar yat dinlen eğlen iyi düşün iyi olsun canımÇok geçmiş olsun inşallah tekrar verir allahım bende 6 yıl bekledim çocuk için 3 ay önce 6 haftalık düşük yaptım şimdi ne durumdayım sende bilirsin
Çok geçmiş olsun öncelikle evet çok tedirgin davranıyorum sanırım rahat olmaya çalışıyorum ama biraz zaman geçmesi gerekiyor sanırım şuan da herşey çok normal aslındao zaman kanaman falan yoksa canım hani iğnelik falan bi durum yoksa hiç birşey yokmuş gibi devam et hayatına keyfini çıkar ben o hatayı yaptım bisey olur ay bisey oldu ay şu ay bu derken kendiliğinden olan 2 gebeligimide sonlandirdim şimdi aşılama ve tüp bebeklere rağmen hamile kalamıyorum hamileliğin tadını çıkar yat dinlen eğlen iyi düşün iyi olsun canım
Cnm kese dört haftalıkken tam görünmez Bn beşinci haftamda gördümKızlar yorum istiyorum çünkü çok tedirginim beta hcg don teste 126.20 çıktı doktorun hesabına göre 4 haftalık ama hala kese yok
Rabia hanım merhaba son durumunuz nedir gebelik devam ediyormu benimde adetime 1 gün kala test yaptım 31 çıktı değerim düşük yani öncesindede 4 kimyasalım var sanırım buda öyle olacakÇok geçmiş olsun öncelikle evet çok tedirgin davranıyorum sanırım rahat olmaya çalışıyorum ama biraz zaman geçmesi gerekiyor sanırım şuan da herşey çok normal aslında
Rabia hanım merhaba son durumunuz nedir gebelik devam ediyormu benimde adetime 1 gün kala test yaptım 31 çıktı değerim düşük yani öncesindede 4 kimyasalım var sanırım buda öyle olacak
çok teşekkürler amin inşallahGebeliğini düşük değerle öğrenip sağlıklı ilerşeyen çok var. Umutsuzluğa kapılmayın 48 saat sonra tekrarlayın. Sağlıkla gelsin sıkı sıkı tutunsun inşallah
Çok şükür Allah’ıma şuan 7 haftalık keseyi de gördük kalp atışını da duyduk allahım sağsağlim gelmeyi nasip etsin dünyaya bende ilk kan testi yaptığımda 34 falan çıkmıştı çok korkmuştum ama sonra hızla yükseldiRabia hanım merhaba son durumunuz nedir gebelik devam ediyormu benimde adetime 1 gün kala test yaptım 31 çıktı değerim düşük yani öncesindede 4 kimyasalım var sanırım buda öyle olacak
merhaba, Ilk kan testini adet günümüzde mı yaptırdınız acabaÇok şükür Allah’ıma şuan 7 haftalık keseyi de gördük kalp atışını da duyduk allahım sağsağlim gelmeyi nasip etsin dünyaya bende ilk kan testi yaptığımda 34 falan çıkmıştı çok korkmuştum ama sonra hızla yükseldi
Hayır adetime 1 hafta vardı sadece bir mide bulantısı oldu öyle bir şüphelendimmerhaba, Ilk kan testini adet günümüzde mı yaptırdınız acaba
Sonuç ne merak ediyorum inşallah güzel haberler almışsınız dırÇok şükür Allah’ıma şuan 7 haftalık keseyi de gördük kalp atışını da duyduk allahım sağsağlim gelmeyi nasip etsin dünyaya bende ilk kan testi yaptığımda 34 falan çıkmıştı çok korkmuştum ama sonra hızla yükseldi
Kan ver Canım var duruyo ama bu test yanıltabiliyorBenim için çok önemli acil yorumlarınızı bekliyorum
bu test ahh bu test çok ağlattı beni var diye ama yoktuBenim için çok önemli acil yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?