• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum adetime 1 hafta var test yaptım ikinci silik çizgi hemen çıktı sizce gebelik varmı?

Kızlar yorum istiyorum çünkü çok tedirginim beta hcg don teste 126.20 çıktı doktorun hesabına göre 4 haftalık ama hala kese yok
Canım 126 3 hafta bence benım kese 5000 üzeri görülmüştü ama ben maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım en az keseye 2 hafta var bence

Canım 126 3 hafta bence benım kese 5000 üzeri görülmüştü ama ben maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım en az keseye 2 hafta var bence
Çok geçmiş olsun inşallah tekrar verir allahım bende 6 yıl bekledim çocuk için 3 ay önce 6 haftalık düşük yaptım şimdi ne durumdayım sende bilirsin

Bugün regl günüm olurum diye elim yüreğimde ve bütün belirtileri var belim ağrıyor göğüslerim hassaslaştı kasıklarım da ağrı var
Zaten ikisindede aynı belirtiler var telaşlanıp bebeğini üzme sabırla bekle💕

Çok geçmiş olsun inşallah tekrar verir allahım bende 6 yıl bekledim çocuk için 3 ay önce 6 haftalık düşük yaptım şimdi ne durumdayım sende bilirsin
Aynen canım anlıyorum seni ama degerıne gore cok erken kese gözükmesi için degeri 5000 üzeri olması lazım inşallah bu sefer güzel bir haber alırsın ve güzel bir sonuca ulaşırsın inşallah canım

o zaman kanaman falan yoksa canım hani iğnelik falan bi durum yoksa hiç birşey yokmuş gibi devam et hayatına keyfini çıkar ben o hatayı yaptım bisey olur ay bisey oldu ay şu ay bu derken kendiliğinden olan 2 gebeligimide sonlandirdim şimdi aşılama ve tüp bebeklere rağmen hamile kalamıyorum hamileliğin tadını çıkar yat dinlen eğlen iyi düşün iyi olsun canım

o zaman kanaman falan yoksa canım hani iğnelik falan bi durum yoksa hiç birşey yokmuş gibi devam et hayatına keyfini çıkar ben o hatayı yaptım bisey olur ay bisey oldu ay şu ay bu derken kendiliğinden olan 2 gebeligimide sonlandirdim şimdi aşılama ve tüp bebeklere rağmen hamile kalamıyorum hamileliğin tadını çıkar yat dinlen eğlen iyi düşün iyi olsun canım
Çok geçmiş olsun öncelikle evet çok tedirgin davranıyorum sanırım rahat olmaya çalışıyorum ama biraz zaman geçmesi gerekiyor sanırım şuan da herşey çok normal aslında

Çok geçmiş olsun öncelikle evet çok tedirgin davranıyorum sanırım rahat olmaya çalışıyorum ama biraz zaman geçmesi gerekiyor sanırım şuan da herşey çok normal aslında
Rabia hanım merhaba son durumunuz nedir gebelik devam ediyormu benimde adetime 1 gün kala test yaptım 31 çıktı değerim düşük yani öncesindede 4 kimyasalım var sanırım buda öyle olacak :(

Rabia hanım merhaba son durumunuz nedir gebelik devam ediyormu benimde adetime 1 gün kala test yaptım 31 çıktı değerim düşük yani öncesindede 4 kimyasalım var sanırım buda öyle olacak :KK43:

Gebeliğini düşük değerle öğrenip sağlıklı ilerşeyen çok var. Umutsuzluğa kapılmayın 48 saat sonra tekrarlayın. Sağlıkla gelsin sıkı sıkı tutunsun inşallah

Rabia hanım merhaba son durumunuz nedir gebelik devam ediyormu benimde adetime 1 gün kala test yaptım 31 çıktı değerim düşük yani öncesindede 4 kimyasalım var sanırım buda öyle olacak :KK43:
Çok şükür Allah’ıma şuan 7 haftalık keseyi de gördük kalp atışını da duyduk allahım sağsağlim gelmeyi nasip etsin dünyaya bende ilk kan testi yaptığımda 34 falan çıkmıştı çok korkmuştum ama sonra hızla yükseldi

Çok şükür Allah’ıma şuan 7 haftalık keseyi de gördük kalp atışını da duyduk allahım sağsağlim gelmeyi nasip etsin dünyaya bende ilk kan testi yaptığımda 34 falan çıkmıştı çok korkmuştum ama sonra hızla yükseldi
merhaba, Ilk kan testini adet günümüzde mı yaptırdınız acaba

Sonuç ne merak ediyorum inşallah güzel haberler almışsınız dır

Back