hayatım alıştırma bardağını kullanmaya başlarsanız başarı haberinizi burdan yazki bizde sevinelim
pregant canim benim oglusa ben tam 3,5 aylikken sadece 1-2 cay kasigi olmak uzere hemen hemen hergunusanmadan denedim, benim oglusta kabul etmedi ilk siralar, hemen hemen 1 ay ugrastim sanirim ama simdi masallag 2 ögun yemek yiyo, geride biberon mamasi iciyo, ayrica suyu beg in de dedigi gibi alistirma bardagiyla verirsen cok iyi olur benimde oglus 1-2 gun zorlandi ama simdide cok seviyo ve nerdeyse hic bogazina kacmiyo su artik.
Insallah bir problemin kalmaz yedirmekle ilgili, kolay gelsin canim
Birde şu kaşık olayında ben hani uçları silikon olan bebek kaşıkları varya 2 tane onlardan aldım birini onun eline veriyorum mama sandalyesine otutturuyorum birinide ben alıyorum rastgele oda mama tabağının içine kaşığı sokmaya çalışıyor sokamazsa ben hafif mamaya batırıyorum kaşığı ağzına götürdümü zatan ucu silikon olduğu için dişini falan kaşımak için ağzını açtımı hooopp 1 kaşık mama ağza böyle böyle oyunla falan yediriyorum biraz etraf üstü başı batıyor ama bu şekilde gayet güzel yiyoor