• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yine haklı çıktınız çok safım gerçektennnn :((

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaşlar biliyorum konularımdan sıkıldınız ama sürekli bişeyler oluyor. anlatmak zorundayım. benden sıkılanlar okumayın cevap vermeyin :/

daha öncede sormuştum. şu an 2. sevgilimle çıkıyorum. 1. sevgilim 2. siyle çıkarken geldi yaşadığımız herşeyi anlattı. sevgilim bana inandı ayrılmadı.

ilk sevgilimle yaşadığımda bir kaç kez olan öpüşmekten çok ileri gitmeyen bir durumdu. ve sevgilim bunu çok abarttı. tartışmalarda ağır laflar etti. (o..... ve k.... dedi bana düşünün)

bana dedi ki geçmişte benim sevgililerim oldu ama bişey yaşamadım. bugün öğrendim ki kız gelip bunda kalmış bir kaç kere. bunun yatağında uyumuş bu başka yerde yatmış aralarında bişey geçmemiş. öpüşmemişler bile. ama kız buna sürekli yaklaşmak istiyomuş bu istememiş. ne kadar doğru tabi yaşamadıkları mechul. kimseye güvenim kalmadı...

bana öpüştüm diye yapmadığı hakareti bırakmadı ama kendide masum deilmiş. o gözyaşlarıma yazık değil mi benim :KK43: kızdım sen bana nasıl laflar ettin diye tabi..

sizce bu adama ne diyim öfke kocaman oldu içimde bana yaptığı büyük haksızlık değil de ne .....

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar biliyorum konularımdan sıkıldınız ama sürekli bişeyler oluyor. anlatmak zorundayım. benden sıkılanlar okumayın cevap vermeyin :/

daha öncede sormuştum. şu an 2. sevgilimle çıkıyorum. 1. sevgilim 2. siyle çıkarken geldi yaşadığımız herşeyi anlattı. sevgilim bana inandı ayrılmadı.

ilk sevgilimle yaşadığımda bir kaç kez olan öpüşmekten çok ileri gitmeyen bir durumdu. ve sevgilim bunu çok abarttı. tartışmalarda ağır laflar etti. (orospu ve kaşar dedi bana düşünün)

bana dedi ki geçmişte benim sevgililerim oldu ama bişey yaşamadım. bugün öğrendim ki kız gelip bunda kalmış bir kaç kere. bunun yatağında uyumuş bu başka yerde yatmış aralarında bişey geçmemiş. öpüşmemişler bile. ama kız buna sürekli yaklaşmak istiyomuş bu istememiş. ne kadar doğru tabi yaşamadıkları mechul. kimseye güvenim kalmadı...

bana öpüştüm diye yapmadığı hakareti bırakmadı ama kendide masum deilmiş. o gözyaşlarıma yazık değil mi benim :( kızdım sen bana nasıl laflar ettin diye tabi..

sizce bu adama ne diyim öfke kocaman oldu içimde bana yaptığı büyük haksızlık değil de ne .....
sana yaptigi haksizlik yalnizca bu mu sence?
o..u kasar.. kelimelerinden sonra diyecek bsy bulamamistik bizler hatirlarsan..

sana yaptigi haksizlik yalnizca bu mu sence?
o..u kasar.. kelimelerinden sonra diyecek bsy bulamamistik bizler hatirlarsan..

haklısınız. hala diyor ben sana öyle demek ister miyim. öyle olsan evlenmek istermiyim diye. ama dedin dimii. ne kadar üzülmüştüm. boş yere akan gözyaşlarıma acıyorum şu an ....

artık sen onu kullanırsın onla bunu yaptın benle de şunu yapacaksın diye.

evet yüzüme vuramaz artık hiçbişeyi. hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değilmiş hiç kimse.

yaşadım diye demedğini bırakmamıştı. kendisi kimseyle sevgili olmamış kimseyle bişey yaşamamış. o yüüzden suçlardı beni hep. sen sevmediğin insanla niye kaldın aynı evde dimi..

Pek bir anlayışlıymış,
ne güzel hazmetmiş öyle söylediği sözlerden belli oluyor:KK45::KK45:

o laflardan sonra devam ettin ve şimdi bunu öğrendin öyle mi?

aynen öyle oldu maalesef. o laflardan sonra devam ettim. bunu öğğrendim. patladım sen bana nasıl ettin o lafları diye. yok ben sana öyle demedim ki diyor. yok ya ....

haklısınız. hala diyor ben sana öyle demek ister miyim. öyle olsan evlenmek istermiyim diye. ama dedin dimii. ne kadar üzülmüştüm. boş yere akan gözyaşlarıma acıyorum şu an ....
diger konunda son yorumlarinda onu aklamak ister gibiydin; oyle demek istememis filan gibi.. kendini neden asagilatiyorsun?

ilk sevgilimle yaşadığımda bir kaç kez olan öpüşmekten çok ileri gitmeyen bir durumdu. ve sevgilim bunu çok abarttı. tartışmalarda ağır laflar etti. (orospu ve kaşar dedi bana düşünün)

bana öpüştüm diye yapmadığı hakareti bırakmadı ama kendide masum deilmiş. o gözyaşlarıma yazık değil mi benim :KK43: kızdım sen bana nasıl laflar ettin diye tabi..

Sana hakaret ve küfür eden bu adamla hala ilişkin devam ediyor mu?

diger konunda son yorumlarinda onu aklamak ister gibiydin; oyle demek istememis filan gibi.. kendini neden asagilatiyorsun?

bu saatten sonra zerre kötü söz söyleyemez bana zerree. bittii..

ben eski sevgilimi hata olarak gördüm. düzgün bi insan değilmiş. sevgilime gelip anlattı herşeyi. ben o yüzden sevgilimin karşısında küçük düşmüştüm ilişkinin başında. dediğim gibi yaşadığım ileri bir durumda yoktu. hatamı anlar anlamaz ayrıldım.. o da sonradan ağır laflar etti tartışma sırasında. sonra da öyle demedim diye çevirdi işte..

Hahahaha:D kac yasina gelmis adam buzamana kadarki sevgilileriyle opusmemis bile kiz da evinde kalmaya gelmis ama onunlada opusmemis bile kizi redetmis :D kiz ne amacla kalmaya gelmis peki madem oyle kesin evsizdir tabi mecbur kalmistir .p hahaha gulmekten öldüm bence senin asiri saf oldugunu adam cok iyi biliyo istedigi gibi oynuyor heeeeelllaaaallll :D

Demek ki neymiş sonradan üzülmemek için zamanında gerekeni yapmak gerekliymiş.

bence çok iyi oldu. sadece akan gözyaşlarıma acırım. ama gerçeği gördüm çok şükür...

haksız yere bana kullandığı kelimeleri yutacak bir bir .....

bu saatten sonra zerre kötü söz söyleyemez bana zerree. bittii..

ben eski sevgilimi hata olarak gördüm. düzgün bi insan değilmiş. sevgilime gelip anlattı herşeyi. ben o yüzden sevgilimin karşısında küçük düşmüştüm ilişkinin başında. dediğim gibi yaşadığım ileri bir durumda yoktu. hatamı anlar anlamaz ayrıldım.. o da sonradan ağır laflar etti tartışma sırasında. sonra da öyle demedim diye çevirdi işte..
verdigin cevapla benim sorumun alakasi yok.. seni asagilayan yalnizca ilk sevgilin degil, niye uzun uzun onun yaptiklarini anlatip ikincinin ustunu ortuyosun?

Hahahaha:D kac yasina gelmis adam buzamana kadarki sevgilileriyle opusmemis bile kiz da evinde kalmaya gelmis ama onunlada opusmemis bile kizi redetmis :D kiz ne amacla kalmaya gelmis peki madem oyle kesin evsizdir tabi mecbur kalmistir .p hahaha gulmekten öldüm bence senin asiri saf oldugunu adam cok iyi biliyo istedigi gibi oynuyor heeeeelllaaaallll :D

kız şehir dışındaymış buna kalmaya gelmiş ama aralarında bişey olmamış... ben böyle bilmiyodum. kaldığını filan yeni öğrendim. çok safım çok inandım hiç öpüşmedim lafına. hala diyo o istedi ama ben yapmadım diye...

Back