• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yine benn

Humeyra000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
238
218
103
30
merhaba bayanlar yine rahatsız edicem ama lütfen bi bakın. Geçen günde yazmıştım. İlişki sırasında ağrım oluyor diye. Ve deli gibi araştırma yapıyorum internetten. Kafayı yemek üzereyim artık. İdrar yolu iltihabım da var. Önümüzdeki hafta doktor randevum var. Sadece merak ettiğim belki tecrübeli olan arkadaşlar bilir. Araştırdığımda israr kesesinde düşşklükte olabilir diye düşündüm. Yıllardır idrar kaçırma problemim var zaten. Acaba bu sorun ilişkide ağrıya sebep olur mu. İlişki sırasında sanki içerde bir duvara çarpıyor gibi felaket ağrım oluyor. Kadın doğuma gittim defalarca. Herşeyin temiz diyip gönderiyor. Nereye gideceğimi şaşırdım artık.

Çekinerek soruyorum ama kızlık zarı kalınlığından dolayı olabiliyor anlattığınız şekilde. Öyle bir şey yok değil mi çünkü o da ağrı yapar.Geçmiş olsun.

Gecen de demistim. Benim de 1 yil olmadi evleneli. 6 7 ay ne cektigimi Allah bilir. Uzmani gectim proflara gittim agridan. 3 aydir iyiyim sukur. Kendiliginden gecti. Zorlama olmasin. Tahris olmasin. Sık sık girme iliskiye 3 4 gun mesela. Gecer. Kadin Dogum sıkıntı gormediyse sorun etme.

Kayganlastirici jel kullanabilirsiniz. Kadin dogumcu sorun yok dediyse yoktur diye dusunuyorum.

Bende bir sene evli kaldim ama agri hep oldu tabi benimki kasmamdan dolayi oluryordu iki uc kere kasmamistim hic agri olmadi mesela.Sen kasiliyor musun yoksa kasilmadigin halde mi agri oluyor.

Bende bir sene evli kaldim ama agri hep oldu tabi benimki kasmamdan dolayi oluryordu iki uc kere kasmamistim hic agri olmadi mesela.Sen kasiliyor musun yoksa kasilmadigin halde mi agri oluyor.
Birkaç kere ağrı çektim diye kasıyor da olabilirim. Acaba o yüzden midir

Gecen de demistim. Benim de 1 yil olmadi evleneli. 6 7 ay ne cektigimi Allah bilir. Uzmani gectim proflara gittim agridan. 3 aydir iyiyim sukur. Kendiliginden gecti. Zorlama olmasin. Tahris olmasin. Sık sık girme iliskiye 3 4 gun mesela. Gecer. Kadin Dogum sıkıntı gormediyse sorun etme.
Peki nasıl bir ağrıydı. Yani benim şu şekilde afedersin ama eşim içeri girdiği an bişeye çarpıyor ağrı yapıyor. Geri çekildiğinde ağrı duruyor gibi.

Birkaç kere ağrı çektim diye kasıyor da olabilirim. Acaba o yüzden midir
Tabi bilemiyorum doktor bi sorun yok demis bi de dedigin gibi idrar kesesine baktir.Ben de cok merak ediyordum kastigimdan mi baska sebepten mi diye kendimi cok rahat biraktim kasmadim hic agri olmamisti ama bunu iki kere felan basarabilmistim.Onun disinda jeller felan bi ise yaramamisti cunku kuruluk yoktu zaten.Seni anliyorum cok zor bi durum iskence gibiydi.Benim agri yanma seklindeydi iceri cok zor giriyordu kapatiyordum kasilinca ay utandim:ruh:

Tabi bilemiyorum doktor bi sorun yok demis bi de dedigin gibi idrar kesesine baktir.Ben de cok merak ediyordum kastigimdan mi baska sebepten mi diye kendimi cok rahat biraktim kasmadim hic agri olmamisti ama bunu iki kere felan basarabilmistim.Onun disinda jeller felan bi ise yaramamisti cunku kuruluk yoktu zaten.Seni anliyorum cok zor bi durum iskence gibiydi.Benim agri yanma seklindeydi iceri cok zor giriyordu kapatiyordum kasilinca ay utandim:ruh:
Bende utanıyorum yazarken elbet. Ama yapacakta bişeyim kalmadı. Bide haftaya bu olanları erkek doktora anlatmak var. Daha beter rezillik. İster istmeez bende ağrı çekmemek zevk alabilmek istiyorum. Eşimi de kendimi de cinsellikten soğutmak istemiyorum. 4 ay olmak üzere evleneli. Bir kere bile zevk alamadım. Nasıl bişey olduğunu bile bilmiyorum

Bende utanıyorum yazarken elbet. Ama yapacakta bişeyim kalmadı. Bide haftaya bu olanları erkek doktora anlatmak var. Daha beter rezillik. İster istmeez bende ağrı çekmemek zevk alabilmek istiyorum. Eşimi de kendimi de cinsellikten soğutmak istemiyorum. 4 ay olmak üzere evleneli. Bir kere bile zevk alamadım. Nasıl bişey olduğunu bile bilmiyorum
Kasilmak kesinlikle agri yapiyor ama seninki sanki baska sebepten gibi geldi.Kasilinca direk girme islemi uzun ve acili oluyor sonrasina gore ama sen girdikten sonra bi seye carpiyor gibi demissin.Kuruluk var mi?Mantara ,enfeksiyona vs baktirdin mi?Sorunu cozene kadar git doktora cunku hayat oyle gecmiyor simdiki aklim olsa ilk ay hemen gider cozum arardim benimki psikolojikti.Surekli kacmaya calisiyosun cunku aci cekiyorsun o da iskence iki taraf icinde.

Back